Nazomer Festival in Winkelcentrum Hoogvliet

 


In winkelcentrum Hoogvliet worden ieder jaar veel festivals gehouden. Aanstaande zaterdag 2 oktober is het de beurt aan het ‘Nazomer Festival’.

Sfeer en gezelligheid
Wanneer je aan bezoekers van winkelcentrum Hoogvliet vraagt waarom ze nou juist hier hun boodschappen komen doen of waarom ze in het Hoogvlietse winkelcentrum komen shoppen dan heb je grote kans dat geantwoord wordt dat men komt omdat hier heel veel verschillende winkels zijn en omdat men het in winkelcentrum Hoogvliet gezellig vindt.

Het ‘Nazomer Festival’ gaat in ieder geval aan deze gezelligheid weer een belangrijke bijdrage leveren.

Rad van Fortuin
Vanaf twaalf uur presenteert huis presentator Eric Newman het Rad van Fortuin. Tot vier uur zijn bij het rad heeeeeel veel leuke prijsjes te winnen. Koopjes kramen: Veel winkeliers hebben een kraam voor de deur waar je koopjes kunt scoren. Loop gezellig langs en doe je voordeel! Activiteiten voor de kids: De kids kunnen tijdens het festival weer hun hart ophalen. De hele kleintjes kunnen spelen met autootjes op de auto tafel, de iets grotere kids kunnen spelen aan de lego tafel.

Alle kids kunnen genieten in de videohoek of kunnen zich laten schminken. Ballon modelleur: Een ballon modelleur loopt door het winkelcentrum en maakt grappige ballon creaties. Veel kinderen nemen de hond, zwaan of andere creatieve uiting trots mee naar huis.


Hou je van een uitdaging?
Als je er naar kijkt lijkt het allemaal niet zo spannend maar doe je klimtuig maar aan en ga de uitdaging aan om de klimwand te trotseren.

Zie winkelcentrum-hoogvliet.nl. Winkelcentrum Hoogvliet heeft een prachtige website waar alle info staat over het ‘Nazomer Festival’. Op deze site vindt u ook alle informatie over de gevestigde winkels, de laatste nieuwtjes, de data voor de koopzondagen en u kunt uzelf hier aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

<<< terug naar voorpagina

 











Free Web Counters
Cheap Notebooks