Zaalvoetbal 38 maal in het doel

 

 

BZT1 moest het in de tweede wedstrijd opnemen tegen MZP Vierambachten, in de eerste wedstrijd was BZT1 nog op volle kracht, maar deze wedstrijd moesten ze twee vaste spelers, waaronder de keeper, al missen door blessures, dit was goed te merken, ze speelden niet op volle kracht en moesten dan ook een nederlaag incasseren tegen MZP Vierambachten.

De Spijkerboys deed ook de tweede wedstrijd goede zaken en zette wederom goed aanvallend spel neer, dit wierp zijn vruchten af zodat ze wederom de winst mee naar huis namen. Tech Maro moest het opnemen tegen de nieuwkomer Rijnmond-Bouw - Heijmans, beide teams, voorzien van jonge spelers die beiden uit waren op winst, echter de nieuwkomer had in dit geval de langste adem en zette een doelpunt extra neer, hierdoor ging de winst met hen mee.

Rapido moest het opnemen tegen Mediscore, een van de nieuwkomers in de Hoofdklasse A. Mediscore liet de vorige wedstrijd al een goede wedstrijd zien maar de conditie van de spelers is nog niet optimaal en kwam ook ditmaal net wat te kort, ze moesten het verlies mee naar huis nemen, hoewel het verschil minimaal was. Alex Computers, de titelhouder, zette een aanvallende wedstrijd neer tegen Amnis, ook een nieuwkomer in de Hoofdklasse A. Amnis kwam behoorlijk wat te kort maar er was wel goed verdedigend spel en hierdoor bleef de schade beperkt. De laatste wedstrijd was voor NHB tegen de nieuwkomer The Kelme Boys, de laatstgenoemde deed uitstekende zaken en zette flink de aanval in op NHB, dit team speelde ook aanvallend echter The Kelme Boys speelden dit beter uit en dit gaf dan ook als resultaat dat de winst mee naar huis mocht, ze wonnen met 2-0.

Uitslagen van de op vrijdag 17 september gespeelde wedstrijden:

BZT1- MZP Vierambachten; 1-7

Securitas - Spyker Boys; 1-3

Rijnmond-Bouw/Heijmans; Tech Maro; 3-2

Rapido- Medi Score; 7-6

Alex Computers; Amnis; 6-0

NHB - The Kelme Boys; 0-2

J.K.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks