Crazy Days bij Big L Jeans

 

Twee dagen lang staat Big L weer op z’n kop

De Bijenkorf heeft de dolle dwaze dagen. V&D kent het prijzencircus, maar Big L heeft al jaren lang zijn Crazy Days. Ongekende aanbiedingen voor spotprijsjes. Het nieuwe seizoen is in volle gang, de herfst heeft zijn intrede gedaan, dus tijd voor nieuwe en warme kleding.
Op dit moment ligt de winkel vol met de nieuwste mode van de zeer bekende merken. Waaronder de aansprekende A-merken als Vero Moda en Only en Garcia.
Een winkel met een oppervlakte van 800 m2 shopplezier.
Beneden de dames en de kids en boven een etage vol herenkleding. Bij Big L kunt u echt voor de hele familie slagen en dat is wel zo handig, alles onder één dak. Van sokken tot een jeans, van een boxershort tot een nieuw paar schoenen.

Volgend weekend, vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober, is het dus Crazy Days bij Big L. Zoals elk seizoen zal het weer een gekkenhuis zijn in de winkel. Niet zo gek ook, want Big L pakt ook deze Crazy Days weer uit. Dit is het moment om een mode Jeans te scoren voor zowel de dames als de heren met een zeer aantrekkelijke korting. Voor de dames, leuke tops van de echte damesmerken zoals Only en Vero Moda, voor meeneem prijsjes.
Ook voor de kids zijn er leuke aanbiedingen in de winkel.
Eigenlijk is het teveel om allemaal op te noemen, dit zijn eigenlijk maar een paar voorbeelden. Wilt u het met eigen ogen zien hoe Crazy zij zijn, ga dan dit weekend naar Big L. De winkel is geopend vrijdag 1 oktober vanaf 10.00 uur en de deuren gaan dicht om 21.00 uur. Ook tussen 18.00 tot 19.00 uur is Big L gewoon geopend.
Gaat u liever zaterdag naar de Wilhelm Tellplaats, dan bent u welkom vanaf 10.00 uur. De winkel is geopend tot 17.00 uur op zaterdag 2 oktober.
Het enthousiaste Big L Team verwelkomt u en jou graag. Big L Hoogvliet maak je keuze…..tot ziens bij Big L.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks