Extra openingstijden Kleding Kansenwinkel

 

De tweedehands kledingwinkel aan de Toscalaan 302 in Hoogvliet is niet alleen elke eerste zaterdagmiddag van de maand open, maar nu ook iedere woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur.

De Kleding Kansenwinkel is in mei van dit jaar gestart in het pand van de Kansenwinkel zelf, maar groeide al snel uit haar jasje. Daarom is de Kleding Kansenwinkel één etage omhoog verhuisd en gevestigd in de woning boven de Kansenwinkel aan de Toscalaan 302 te Hoogvliet. Initiatiefneemster Rita Natthoe wil bewoners met een krappe beurs de mogelijkheid bieden om betaalbare kleding te kopen: "We hebben veel leuke outfits voor klein en groot voor maximaal € 7,50 per kledingstuk", zegt Rita.
Daarnaast kunnen bewoners die in schrijnende omstandigheden verkeren, op verwijzing van diverse sociale instellingen zoals SoZaWe of het CVD, zelfs een gratis outfit uitzoeken.
Voor meer informatie of voor donatie van kleding kunt u contact opnemen met Rita Natthoe, telefoon 06 - 590 90 116. In de Kansenwinkel staan de talenten van bewoners centraal en worden activiteiten en initiatieven voor en door bewoners georganiseerd. Een kansenmakelaar legt daarvoor verbindingen tussen de vraag van bewoners en het aanbod van voorzieningen. De Kansenwinkel is een gezamenlijk initiatief van Woonbron Hoogvliet en Deelgemeente Hoogvliet.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks