Topavond op komst

 

 


Zaterdagavond 25 september zal een moment worden om nooit meer te vergeten


Amusement van de hoogste plank zal deze mooie avond overspoelen en menigeen met een goed gevoel opzadelen. De alweer bijna traditionele avond van HansE zal dit keer wel heel bijzonder worden. De bekende presentator en komiek Roel Pot, ondermeer bekend van RTV Rijnmond, zal de avond aan elkaar kletsen en dirigeren zodat tussen het wisselen van de artiesten geen stiltes vallen. De opening is meteen bijzonder spectaculair met een optreden van niemand minder dan Rob Ronalds! Deze topartiest had graag wat later op de avond ook nog opgetreden maar een artiest van zijn kaliber heeft het erg druk en dus is het optreden in de Flamingo eerst. Hij zal meteen om 20.00 uur spetterend van wal steken. Verder op de avond zal het er zeker niet minder mooi aan toe gaan, daar staan artiesten als Rob Zorn, Glenda Peters, Albert Cassanova, Ferdi, Ben Hendriks, Andrew Dean, Anja Winter en Frans van Wijk borg voor.

Deur vroeg open

Omdat de eerste artiest, Rob Ronalds, al vroeg van leer trekt zal men eerder terecht kunnen in de zaal. De deur gaat al om 19.00 uur open en het programma gaat beginnen om 19.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid, mocht de parkeerplaats vol zijn dan is het eenvoudig parkeren op de aanliggende weg.

HansE

De avond van HansE is ontstaan na het onverwachte overlijden van Hans Eindhoven in 2007. Hans heeft in Hoogvliet veel gedaan voor de artiestenwereld en in het bijzonder de goede doelen. Hij maakte van kleine artiesten grootheden en van armoe rijkdom. Op initiatief van de Flamingo, in samenspraak met Manny Eindhoven, de weduwe van Hans, is de HansE avond tot stand gekomen en altijd gekoppeld aan een goed doel. Dit keer zijn deze doelen: Samenloop Voor Hoop, een KWF onderdeel en de Stichting La Vida, die zich ontfermen over oude en gehandicapte dieren. Manny: ‘Ja mooie doelen, Hans was altijd bezig met het welzijn van mens en dier, hij zou deze doelen beslist hebben gesteund. En al die artiesten die zomaar op deze avond komen, ik zie in gedachten zijn olijke oogjes glinsteren, wat zou hij er trots op zijn geweest.’

De avond begint dus op zaterdag 25 september om 19.30 uur, maar u mag er al een half uur eerder in, in Partycentrum Flamingo aan de Lengweg 150 in de Meeuwenplaat. U kunt voor meer informatie ook kijken op de website van de Flamingo op www. flamingo-hoogvliet.nl.

Jan Koopmans

 

 


<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks