Uitslagen Zaalvoetbal

 Eerste competitie SZH

Er werden zes wedstrijden gespeeld en er waren elf teams, waar onder nieuwkomer The Kelme Boys. Hiermee is de competitie 2010 – 2011 van start gegaan. Er zullen deze competitie 18 teams gaan deelnemen aan dit initiatief van Stichting Zaalvoetbal Hoogvliet, onderverdeeld in de Hoofdklasse A en B. Na een lange zomerstop was het weer zover, met de nodige doelpunten is de avond succesvol verlopen. Volgende week zullen er nog een 5 tal nieuwe teams hun eerste openingswedstrijd spelen en uiteraard de oude bekenden die ook dit seizoen weer van start gaan.

Hoofdklasse A

Drie gespeelde wedstrijden waren er voor de hoofdklasse A, met daarbij het nieuwe team The Kelme Boys, die tegen Rapido hun eerste verlies moesten meenemen. De titelhouder van drie titels afgelopen seizoen. Alex Computers deed direct goede zaken door winst neer te zetten en het doelsaldo goed te openen. Ook de VN Boys deed goede zaken door drie punten te pakken tegen Optifit.

Hoofdklasse B

Op verzoek van Eimskip zelf speelt dit team zoveel mogelijk twee wedstrijden op een avond, ook tijdens de eerste avond dus, de eerste wedstrijd moesten ze de punten weggeven aan de Underdogs. Wedstrijd twee leek ook zo af te lopen, maar in de laatste minuten zette ze nog net het verschil door te scoren en te winnen van BZT1. Securitas zette een stempeltje neer door Tech Maro met een verlies van 4-0 naar huis te sturen.

Ook volgende week zijn er weer 6 wedstrijden, vervolgens iedere week wederom de competitiewedstrijden, als vanouds op de vrijdagavond in de Sporthal Hoogvliet vanaf 20.00 uur. Er is eventueel nog plek om in te stromen als team. De plaatsen zijn beperkt, dus wil jij ook nog aansluiten met je team wacht dan niet te lang en meld je aan of bel voor meer info met SZH 06-16365640 of stuur een mailtje naar stichtingzaalvoetbalhoogvliet@ kpnmail.nl.

Uitslagen

De uitslagen van de eerst gespeelde wedstrijden van het nieuwe seizoen, afgelopen vrijdag 3 september:
Eimskip - Underdogs; 1-3

Securitas - Tech Maro; 4-0

Eimskip - BZT1; 4-3

Alex Computers - The Bull Eyes; 7-0

The Kelme Boys –Rapido; 2-5

VN Boys – Optifit; 3-2.


J.K.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks