Dag Joop

 

 

Vorige week overleed Joop Teunisse, de man die veel deed voor muzikaal Hoogvliet en met name voor de ‘Indorock’ en de overbekende Koempoelans

Gelukkig konden velen het vorige weekend nog genieten van een middag die in het teken stond van Joop, zelf kon hij er helaas niet meer bijzijn, maar vele vrienden en verwanten hadden de weg naar de Flamingo gevonden. Wij deden in deze krant uitgebreid verslag van deze middag en in het bijzonder van het leven van Joop Teunisse, de man die veel mogelijk maakte en altijd voor iedereen klaar stond en mooie dingen creŽerde.
Joop was een bevlogen man die vooral veel had met de Indo’s en hun muziek, maar hij promootte ook het samenvloeien van culturen zonder deze culturen geweld aan te doen.
Het zal stil worden in Hoogvliet, we zullen een bijzonder mens moeten missen en veel dingen die hij in gang zette nu zelf moeten verder trekken. Joop’s lievelingen, de vele bandjes met Indorock en andere klanken die deel uitmaakten van zijn bestaan, zullen verder draaien, maar nooit meer de enthousiaste vingers van Joop voelen. Wij wensen zijn Sjaan en de andere nabestaanden veel sterkte, het is een verlies wat groot is.
De microfoon verstomde maar de muziek gaat door, we zullen Joop missen maar niet kwijt zijn, zijn geesteskinderen galmen door, en zo hoort het.

J.K.

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks