Uitslagen zaalvoetbal

  


 

Zaalvoetbal

De uitslagen van de vrijdag 1 oktober gespeelde wedstrijden in Sporthal Hoogvliet

Securitas – Underdogs; 1-5

The Kelme Boys – Amnis; 3-2

Securitas – Bilbao; 2-3

BZT 1 - Tech Maro; 4-0

Alex Computers – Optifit; 6-1

VN Boys - The Bull Eyes; 2-4

Het team van de Underdogs speelde deze avond tegen Securitas, ze begonnen zeer aanvallend met de juiste afwerking op het doel, Securitas probeerde behoorlijk tegengas te geven, maar de achterstand was niet meer in te halen en de Underdogs zette dan ook flinke winst neer.
The Kelme Boys speelden vanavond tegen Amnis, beiden teams nieuw in de competitie bij SZH. Beide teams speelden aanvallend spel en gingen voor de winst, nadat de vorige wedstrijd van The kelme boys resulteerde in winst, wilden ze ook dit keer de winst mee naar huis nemen, dit lukte dan ook wel, echter veel kansen werden niet goed benut en zo bleef het resultaat minimaal, ondanks dit mochten ze toch de 3 punten mee nemen voor in de standenlijst. Securitas mocht nogmaals een wedstrijd spelen, door de onregelmatige diensten kan het voor komen dat het team op eerste avond twee wedstrijden speelt. Ze speelden tegen Bilbao, een van de jongeren teams, die zich dit seizoen aansloot bij SZH, ondanks veel beter spel als de eerste wedstrijd lukte het niet om de stand gelijk te krijgen of het om te zetten in winst, Bilbao deed daar tegenover uitstekende zaken en mocht ook ditmaal de drie punten bijschrijven in de standenlijst.

BZT1 moest aantreden tegen Tech Maro, wederom speelde blessure een rol bij BZT1 en moest er een beroep gedaan worden op twee spelers van andere teams, De keeper van Bilbao en nog een speler van een andere nieuw team bij SZH, dit in overleg met de leiding. Veel aanvallend spel voor beide teams en kansen, echter Tech Maro wist deze niet te benutten BZT1 daar tegenover maakte het onnodige verlies van de vorige wedstrijd goed en zette een uitstekende wedstrijd neer en ging met winst naar huis.
Alex Computers mocht vrijdag aantreden tegen Optifit, ondanks het aanvallende spel van Optifit lukte het niet om Alex Computers voorbij te spelen, de geraffineerde en uitstekende samenwerking bij Alex Computers gaf wederom een wedstrijd met een flinke score, goed voor in de standenlijst. Na vorige week een uitstekende wedstrijd neer te hebben gezet gingen de VN Boys ook dit keer voor de winst, maar tegenstander The Bull Eyes werd behoorlijk onderschat door de VN Boys. Dit team ging vol in de aanval en duidelijk strevend naar winst dit gaf een goede wedstrijd met flink aanvallend spel voor beide teams. De langste adem bleken The Bull Eyes te hebben, die het team van VN Boys terug op de plaats zette en de winst voor hun neus wegkaapte.
J.K.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks