Open dag Jazzdansstudio Marleen

 

 

Op zaterdag 4 september organiseert Jazzdansstudio Marleen weer de jaarlijkse open dag. Van 12 tot 16 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in de dansstudio. Waar het weer bol zal staan van allerlei verschillende activiteiten, waaraan uw gratis kunt meedoen. Zo kunt u een keer in de danspaal hangen, een klassieke les meedoen of een urbanles bijwonen.
Van 13.00 tot 13.15 kunnen de kleine kinderen zich uitleven.
Ook zullen er om 15.45 uur verschillende demo’s te zien zijn.
Maar ook de zumbadance experience mag u niet missen! Ook zullen er stoelmassages en normale massages gegeven worden, voor een speciaal tarief die alleen deze dag geldig zijn. Zo kunt u mee maken hoe het is gemasseerd te worden.
De fitnessruimte is ook opengesteld. U kunt vragen stellen over fitness en personal training. Heel de middag van 12.00 tot 16.00 bent u van harte welkom om alle in en outs te weten te komen over Jazzdansstudio Marleen.
Op de website staat het programma van de open dag. www. jazzdansstudiomarleen.nl. Ook hebben zij een geweldige actie: Heel de maand september is het GRATIS inschrijven bij Jazzdansstudio Marleen voor alle disciplines die men geeft, dus ga snel en doe mee. Voor meer info bel met: 010-4720227 of 06-50428444.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks