Weer ballon in Friesland

 

 

SKVA doet verslag van Plexat 2010

Plexat zit er al weer een paar weekjes op, en langzaamaan wennen de kinderen alweer aan de schoolbanken. Ondertussen is de uitslag bekend van de ballonnenwedstrijd, die van start ging tijdens de opening in speeltuin Meeuwenplaat, de eerste week van Plexat.
SKVA, de stichting die ondersteunend werkt bij vakantie activiteiten voor kinderen, maakt de balans op en heeft tevens de uitslag, welke ballon kwam het verst?

SKVA
Gerard & LuciŽnne Asselman: ‘Plexat 2010 is weer voorbij, ongeveer 4500 kinderen met of zonder ouders of verzorgers hebben dankzij de donateurs en sponsoren van de SKVA weer een prettige en zinvolle vakantie besteding gehad op de vier locaties waar Plexat is gehouden.

Er is door de kinderen ongeveer 1200 liter limonade gedronken en 4000 fruithapjes genuttigd. Het mooie weer speelde daarbij ook een grote rol in het voordeel van de activiteiten, alle kinderen waren zichtbaar tevreden na afloop. De Rabobank ballonnenwedstrijd: Tijdens de opening van Plexat 2010 hebben alle kinderen een Rabobank ballon opgelaten met een naam en adres kaartje eraan. De 5 jarige Mos van Leeuwen uit Hoogvliet had er ook een opgelaten en die kwam via Gouda – Utrecht – Leeuwarden terecht in Jinrsum 223 km van hier. Dhr: of Mevr: Lansman uit Jirnsum heeft zijn kaart gevonden in Almarijp en terug gestuurd naar Hoogvliet. Dus, Mos gefeliciteerd met de 1e prijs, hij zal het cadeaupakket van de Rabobank ontvangen en Dhr: of Mevr Lansman zal de boekenbon ontvangen. Beide veel plezier ermee. Op naar het volgende kinderfeest.’ Aldus Gerard & LuciŽnne Asselman, facilitair management SKVA.
J.K.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks