Kunstkop komt er weer aan

 

 

Nog even en kunstzinnig Hoogvliet staat weer op z’n kop, Kunstkop 2010 staat op de streep en gaat op 11 september van start. Met de opening van Kunstkop begint ook traditiegetrouw het Hoogvlietse culturele seizoen. Onze ‘stad’ zal weer bol staan van de kraampjes en podiums waarop ook de muzikale wensen in vervulling zullen gaan. Dit festival vindt tussen 11.00 en 17.00 uur plaats in het winkelcentrum Hoogvliet. Er zijn de hele dag door optredens en activiteiten plus een kunstmarkt waar u terecht kunt voor handgemaakte producten, workshops en informatie.


Antieke vaas?
Een uitgelezen kans voor mensen die de zolder van oma net hebben leeggeruimd want in LCC De Zevensprong is er die dag heel wat moois te behalen. U kunt u tussen 10.30 en 15.30 uur terecht met al dan niet waardevolle spullen tijdens Kunst- en Kitsch met Nelleke van der Krogt en drie beŽdigde taxateurs. Wie weet heeft u wel een echte Rembrandt in uw bezit.

In de avond wordt het het toneelstuk ‘Kleren maken de Man’ opgevoerd. Het Turks-Nederlandse toneelgezelschap staat onder regie van Bob van der Lugt. Voor de jongere Hoogvlieter en hun ouders is er in MFC Boomgaardshoek een Mega Kids Party, een feestje voor het gehele gezin; het thema van de avond is ‘Briljant Edition Hoogvliet’. Dit programma start om 19.00 uur tot 23.00 uur.

Volg de informatie op de website van de deelgemeente: www. hoogvliet.nl.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks