De JudoExtra lessen beginnen weer

 


De zomer vakantie zit er weer op en de judoextra lessen van StichtingSPAL gaan weer beginnen zowel in Rhoon als in Rotterdam en wel op woensdag 25 augustus.

In Rhoon in de judozaal van sv WCR van 18.00 tot 19.00 uur.

In Rotterdam in de gymzaal van de mytylschool de Brug van 13.00 tot 14.00 uur. JudoExtra is een bewegingsvorm - sport met judo als uitgangspunt, is zeer geschikt voor kinderen die willen judoŽn op een rustige, sportieve en recreatieve manier.

Angstig of verlegen zijn. Weinig zelfvertrouwen hebben. Behoefte hebben aan positieve aandacht. Of gewoon van wat rustiger houden en niet altijd te moeten presteren. Die een motorische achterstand en / of lichamelijke beperking hebben. Door diverse oorzaken kan het zijn dat een kind motorisch niet goed kan meekomen, onhandig, houterig of klungelig overkomt. Grove en /of fijne motoriek is nog niet volledig en volwaardig. Ze kunnen door wat voor reden nog niet goed functioneren in een reguliere groep. In de gymles worden ze als laatste gekozen, vinden nog geen aansluiting bij een reguliere sportclub. Vinden sporten nog niet echt leuk.
Door judo en spel leren zij hun bewegingsangst te overwinnen, zodat hun durf en motivatie om te bewegen positief beÔnvloed wordt. Zelfvertrouwen neemt toe. Met judo worden veel grondvormen van het bewegen beoefend. Veel kinderen hebben behoefte aan een speelse vorm van sport en bewegen.

Karin Wijntjes kan als geen ander kinderen bereiken en ze meer en volwaardiger laten bewegen. Zij werkt als leerkracht bewegingsonderwijs op de mytylschool in Rotterdam, is motorisch remedial teacher, NLP master, master gedragsproblemen en judoleraar.
JudoExtra voorziet zeker in een behoefte en heeft een regionale functie doordat er ook kinderen van ver buiten Albrandswaard naar de judolessen komen.
Voor nog meer informatie 010-5017428 www.sportbalans.nl

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks