Prijsuitreiking Oude Wal

Het is even geleden dat ‘Oranje’, het Nederlands voetbalteam, tijdens de WK maar liefst tweede werd, maar toch werd er onlangs een winnaar gevonden van een enorm leuke actie van Winkeliersvereniging Oude Wal.

Raden
De Aktie van de winkeliersvereniging betreffende het raden van de winnaar van het wereldkampioenschap voetbal was zeer succesvol. Er werden enorm veel deelnameformulieren ingeleverd. De winkeliers op de Oude Wal, die zich verenigen, hadden deze formulieren aan hun klanten verstrekt. Een van de klanten die het formulier heeft ingeleverd en het juiste antwoord gaf is dhr. Jongmans uit Hoogvliet. Onlangs kon hij een prachtige Samsung 37 inch grootbeeld tv in ontvangst nemen, deze werd ook nog eens keurig bij hem thuis ge´nstalleerd.

Oude Wal
Winkelcentrum Oude Wal is is het oudste winkelcentrum van Hoogvliet. Op oude foto’s van Hoogvliet ziet men elke keer weer dit winkelcentrum als centraal punt in deze woonplaats. Tevens was de Oude Wal het eindpunt van bus 54, de verbindingslijn met Rotterdam Zuid, via de Waalhaven. Nog steeds is de Oude Wal een winkelcentrum dat veel speciaalzaken herbergt en waar men voor van alles en nog wat terecht kan. Ook een grote supermarkt ontbreekt er niet. Op de Oude Wal kan men gratis parkeren en er is ruimte genoeg. Ook nu komt er nog steeds een bus in het winkelcentrum, alle reden wellicht om eens een kijkje te gaan nemen.

J.K.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks