Scooter van de bouwmarkt

De heer Gouwen winnaar eerste KARWEI-Zomercampagne

KARWEI-klant Hoogvliet wint scooter

Een trendy scooter voor de heer Gouwen! Deze inwoner van Hoogvliet bleek de eerste winnaar van de Zomercampagne van KARWEI Hoogvliet. En daarom mocht hij uit handen van bouwmarktmanager Danny Bokkers een Sym Fiddle II-scooter in ontvangst nemen.

Aanleiding voor de Zomercampagne is het feit dat KARWEI inmiddels 125 bouwmarkten heeft. Zes achtereenvolgende weken lang staan voor klanten van KARWEI Hoogvliet daarom evenzoveel grote prijzen klaar. Met de scooter als eerste van de zes prijzen.

Elke KARWEI-klant maakt wekelijks kans op een van deze prijzen. "Een kwestie van je registreren via www.karwei.nl, met de coupon die je bij elke aankoop krijgt", legt Danny Bokkers, bouwmarktmanager van KARWEI Hoogvliet uit. "Die coupon bevat een unieke code. Onder alle deelnemers verloten we vervolgens de prijs van de week."

De komende weken maken klanten van KARWEI in het kader van de Zomercampagne nog kans op o.a. een Bose Sounddock, inclusief Apple iPod Touch en een LCD TV van Philips. "Maar er is meer", vertelt Bokkers. "Zo kunnen onze klanten in de week van 1 augustus zelf stickers plakken en zo tot 15% korting regelen op een aantal producten naar keuze. En dat is nog lang niet alles. Reden genoeg dus voor inwoners van Hoogvliet om de KARWEI-bouwmarkt binnen te lopen."

Over KARWEI
De KARWEI-bouwmarkten vormen de snelst groeiende keten binnen de doe-het-zelfbranche. De formule behoort met 126 bouwmarkten tot de top drie grootste bouwmarktketens in Nederland. KARWEI positioneert zich als een decoratieve bouwmarkt die de klant alles kan bieden voor klussen in en rondom het huis. Daarbij ligt het accent op de verfraaiing van het interieur en exterieur. De formule KARWEI wordt op franchisebasis geŽxploiteerd door Intergamma B.V., gevestigd in Leusden.

J.K.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks