Radio Erasmus zoekt medewerk(st)ers

Bij elk radiostation, waar ook ter wereld veranderen er zaken zoals de huisstijl, de programmering, de muziekkeuze, de medewerkers en zo kunnen we nog wel wat zaken opnoemen. Omroep Hoogvliet Totaal is ook zo'n radiostation dat niet stil zit en dat volop in beweging is en daar dan ook als lokaal radiostation geen uitzondering op maakt.

Yvonne Nieuwland: ‘Ten eerste hebben wij onze naam veranderd in Lokale Omroep Radio Erasmus of kort gezegd: Radio Erasmus, omdat wij per 1 oktober een plaatsje krijgen op het kabelnet van Groot Rotterdam (Rotterdam, Hoogvliet en Hoek van Holland) en deze naam iets algemener klinkt. Ten tweede zijn wij, in verband met deze veranderingen ook driftig op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwillige medewerkers m/v om ons team te komen versterken om zo blijvend de kwaliteit en diversiteit van de Radio Erasmus programma's te kunnen blijven verbeteren. Waarom zou jij ook niet eens een keer de stoute schoenen aantrekken om te kijken of je voor f achter de schermen iets kan gaan doen bij Radio Erasmus? Nee, je zal er niet in n klap beroemd door worden en ontdekt worden om door te stromen naar een regionale of landelijke omroep. Je zult echter wel zien dat een gemotiveerde club mensen binnen de gelederen van Radio Erasmus blij zal zijn met jouw eigen inbreng en visie op het medium radio. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent in de regio.’

Wat zij als actieve omroep in de regio zoeken: Mannen en vrouwen woonachtig in de regio Rotterdam met een enthousiaste instelling en de bereidheid om energie in deze hobby te steken. Daarvoor krijgt men terug: Leuke collega's en veel voldoening van je werk, een interne opleiding (ervaring is dus niet perse vereist), functies die precies bij jou passen, werken in een gloednieuwe studio in Hoogvliet, geen salaris, maar een vrijwillige baan in een enthousiast team. Bel eens naar de studio 010 7073562 of meld je aan per E-mail info@radioerasmus.nl en maak een afspraak voor een nieuwe hobby die wel vrijwillig, maar niet vrijblijvend is. Er is plaats voor ondermeer: Presentatoren - presentatrices voor allerlei soorten (informatieve) programma’s, redactiemedewerkers m/v, geluidstechnici voor het verzorgen van de geluidstechniek tijdens de programma’s, administratieve medewerkers, verkopers van reclamezendtijd aan bedrijven, website beheerders voor het onderhoud van de website en mensen uit het Grafische vak, die het leuk vinden hen in hun vrije tijd bij te staan met bijv. het ontwerpen van brochures / folders etc. Meer info bij: www. hoogvliettotaal.nl.

J.K.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks