Bazar- Rommelmarkt in Pernis

 

Ook dit jaar houden de medewerkers van Hervormd Pernis weer een bazar/rommelmarkt in en om gebouw Rehoboth aan de Ozingastraat 73.

Op vrijdag 27 augustus van 18.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 28 augustus van 10.00 tot 16.00 uur. Er is heel wat te beleven, zo is er een grote overdekte rommelmarkt een kleine rommelmarkt, antiek, elektrastand, wat allemaal gecontroleerd is, een kledingbeurs waar alles schoongewassen en gestreken wacht op de nieuwe eigenaar en een handwerkstand waar weer vele truien en sokken door de dames gebreid zijn.
Voor degenen die graag lezen, zijn weer mooie boeken, ook zijn er oude boeken en platen en c.d’s voor de verzamelaars.
Aan de kleintjes is ook gedacht, er staat een goedgevulde speelgoedstand, ook mogen de kinderspelletjes niet ontbreken o.a. het hengelspel en de grabbelton.

Voor degenen die een gokje willen wagen draait het rad van avontuur, waar weer veel mooie prijzen mee te winnen zijn, ook zijn er verschillende verlotingen waar o.a. waardebonnen mee te winnen zijn.
Aan de inwendige mens heeft men ook dit jaar gedacht, wat dacht u van een heerlijk harinkje happen een portie patat of een broodje hamburger? En een bazaar zonder oliebollen is natuurlijk ondenkbaar. Zo u ziet er is genoeg om alvast 27 en 28 augustus in uw agenda te zetten. Voor meer informatie kijk ook eens op www. hervormdpernis.nl.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks