Abel eerste plaats in regio Rotterdam

 

Donderdag 15 juli hebben Remco en Sigrid Abel te horen gekregen dat hun restaurant, Abel. Grand café restaurant, in de bekendste terrassentest landelijk op de 7de plaats is geëindigd. In de regio Rotterdam hebben zij zelfs de 1e plaats behaald

De medewerkers van Abel houden goed ‘overzicht’ en ‘raken niet in paniek door de grote hoeveelheid gasten en de vele verschillende bestellingen’, aldus Misset Horeca, initiatiefnemer van de terrassentest.

Misset Horeca, één van de grotere horecaplatforms in Nederland, organiseerde dit jaar voor de derde keer de Terrassentest Top 100 in samenwerking met Lipton Ice Tea. Dit jaar hebben meer dan 700 horecaondernemers hun terras aangemeld, hopend op in ieder geval een plek in de top 100. In de maanden april, mei en juni volgden diverse ‘mysteryvisits’, waarbij de terrassen werden beoordeeld, niet alleen op service en de gastvrijheid van de medewerkers, maar ook op punten zoals de ligging en sfeer van het terras.

Abel heeft op veel punten een hele goede score neergezet. Het restaurant heeft vorig jaar voor het eerst meegedaan, en behaalde toen al de 25ste plek in de top 100. De eigenaren zijn dan ook heel trots op de prestatie van dit jaar en op de medewerkers, en hopen dat ze volgend jaar nog hoger scoren dan de 7de plek. Remco Abel: ‘Helemaal super! Dit hebben we echt met zijn allen gedaan. Op naar de 1e plaats!’

Abel. Grand café restaurant scoorde het hoogst op verzorging. Vooral de kwaliteit van de bestellingen en de uiterlijke verzorging van de medewerkers (o.a. schone bedrijfskleding en lang haar opgestoken) waren zeer positieve punten. Verder scoorde ze zeer hoog op de uitstraling van het terras, vriendelijkheid van de medewerkers en snelle service. Voor meer info kunt u ook kijken op de website van Abel; www.abel-restaurant.nl.

J.K.

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks