BSO City 2010

 


Kinderopvang Hoogvliet heeft ook dit jaar weer twee gezellige weken georganiseerd voor alle kinderen van de Buitenschoolse Opvang locaties. Deze twee weken worden ‘BSO City’ genoemd. Tot en met vrijdag 16 juli zijn er allerlei activiteiten gepland in en om Villa de Heerlijkheid in Hoogvliet.
Afgelopen week stond in het teken van ‘fit en actief’ en verschillende activiteiten zijn hier op afgestemd. Enkele voorbeelden zijn: Paardrijden, waveboarden, slagbal, Workshop Rap & Dans vanuit ‘Community That Cares’, boswandeling, salsa- workshop vanuit Sport & Recreatie, voetbaltoernooi. Op woensdag 7 juli is tevens ‘lach- yoga’ docente mevrouw Muizer geweest om een kennismakingsworkshop te verzorgen voor de BSO- kinderen. Iedereen heeft hier de grootste lol in gehad en de lachspieren goed laten werken!

De tweede week staat in het teken van ‘magie’ en zullen er ook weer leuke activiteiten aangeboden worden, zoals Circus Rotjeknor, een goochelaar, clowns, een sportdag vanuit ‘Beware’, levend stratego etc. Daarnaast is er iedere ochtend een superenthousiast animatieteam dat klaar staat om alle kinderen opvangen en de sfeer er goed inbrengen door middel van muziek en dans. Wanneer uw kind gebruik maakt van een van de BSO’s van Kinderopvang Hoogvliet, kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen. Het is zeker de moeite waard!

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks