Nieuwe Buren

 

 

Woonbron en Kristal lanceren nieuw project in Hoogvliet

Start verkoop fase 1 woonplan Nieuwe Buren

Zaterdag 12 juni van 11.00 tot 13.00 uur start in het informatiecentrum Hoogvliet de verkoop van de eerste 22 eengezinswoningen in het woonplan Nieuwe Buren. In totaal komen er 55 heerlijke eengezinswoningen aan de Voorweg in Hoogvliet. Wie op zoek is naar een betaalbare koopwoning op een mooie, groene omgeving kan zich tijdens de verkoopmanifestatie goed oriŽnteren op de mogelijkheden die Nieuwe Buren voor hem in petto heeft.

Heerlijk aan het water of aan het groene hof

In Nieuwe Buren komen in totaal 55 eengezinswoningen. Het plan heeft een gezellige en kindvriendelijke opzet met veel oog voor het groen. De woningen liggen aan het water of aan een van de groene binnenhofjes. "Door deze planopzet wordt het een woonplek waar mensen met elkaar wonen en niet langs elkaar. De woningen en de prijsklassen sluiten goed aan op de woonwensen van nu. Voor samenwonende koopstarters, gezinnen en voor mensen waarbij de kinderen het huis uit zijn en toch een woning met een tuin willen hebben", zegt Heleen RŲling van Kristal projectontwikkeling.

In fase 1 is er keuze uit twee woningtypen. De architectuur is vriendelijk en persoonlijk met traditionele kapwoningen, geen grijze massa. Het zijn zeer complete woningen met een woonoppervlakte variŽrend van circa 109m2 tot en met 120m2 met standaard drie slaapkamers en extra zolderruimte bij type 1. Voor nog meer ruimte zijn er diverse optie mogelijkheden. Alle woningen hebben een grote en zonnige achtertuin variŽrend van circa 64m2 tot en met 130m2!

Een eigen woning vanaf 175.000,- euro. v.o.n.

De prijsindicatie voor de eengezinswoningen is vanaf 175.000,- euro. v.o.n. inclusief een eigen parkeerplaats direct bij de woning. Overeenkomstig een netto maandlast vanaf 549,- euro per maand (vraag naar de voorwaarden).

Belangstelling

Tijdens de verkoopdag kunnen geÔnteresseerde kopers zich meteen inschrijven voor een woning of later terecht bij een van de verkopend makelaars: Ooms (0181) 69 23 33 of Kristal, afdeling Verkoop (0900) 574 78 25. Nieuwe Buren is een project van Woonbron Hoogvliet in samenwerking met Kristal projectontwikkeling en architect More4you. Meer info:www. nieuweburen.nu.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks