Bestuur nam afscheid

 

Het oude dagelijks bestuur van Hoogvliet nam vorige week afscheid in Villa de Heerlijkheid

Ze hadden vele jaren hun energie gestoken in het besturen van Hoogvliet, in een tijd waarin dat beslist niet altijd eenvoudig was, want Hoogvliet maakt een enorme ontwikkeling mee op het gebied van herstructurering en cultuur.
Het stafje is overgenomen door het nieuwe bestuur en dus kunnen Kees van Pelt, Jacqueline Cornelissen en Marianne van der Ham het wat rustiger aan gaan doen, al blijven ze politiek wel actief.
Met een sfeervol en gezellig samenzijn in de Villa sloten de ex ‘DB-ers’ hun regeerperiode af. Vanuit elke hoek waren er belangstellenden, oude vrienden, zomaar Hoogvlieters, de oude en nieuwe partijen, het bedrijfsleven en noem maar op, ze waren er. Het werd een feestelijk gebeuren, al speelde de emotie natuurlijk ook mee, want voor het oude dagelijks bestuur betekende het ook dat ze dingen die positief waren ingezet niet konden afmaken, maar zo gaat dat in de politiek nu eenmaal. Mensen uit het bedrijfsleven kwamen de hand drukken, waaronder Jos Janssen, ex hoofd PA van de Shell, maar ook Kees Hageman, van de Flamingo en natuurlijk collega politici en opponenten. De komende periode zullen Kees, Jacqueline en Marrianne in de oppositie hun idealen gaan nastreven. Uiteraard is te hopen en te verwachten dat zowel de oppositie als het zittende bestuur Hoogvliet gaat brengen daar waar ze hoort te zijn.

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks