Niet druk, wel leuk

 


Het was prima geregeld en ook redelijk groots opgezet, de activiteiten ter ere van de Tour de France op het Heerlijkheid terrein waren in grote mate aanwezig en iedereen was klaar voor een mooie zaterdag.
Helaas bleef de grote mensenmassa uit, was het het weer of was het toch de wat afgelegen plek waar het plaatsvond? Gelukkig waren er wel genoeg enthousiastelingen gekomen om het gebeuren op te luisteren en te profiteren van dat wat er allemaal voor ze was geregeld. Een gezonde hap en drankje was geregeld en wat te denken van een fietstocht met de Briljantjes, het gebeurde allemaal in de Heelrijkheid.

Ludiek
Een van de onderdelen was het op blote voeten het natuurgebied ‘De Ruigeplaat’ trotseren. Deelraadsvoorzitter Edwin Smid en dagelijks bestuurder Ingeborg Hoogveld trokken de stoute schoenen uit en waden gezamenlijk door Hoogvliets ruigheid. Ze lieten hiermee zien dat niets hun te gek is, hoewel de fotograaf enigszins teleurgesteld was omdat er zich geen kolderieke incidenten voordeden.
Al met al toch een mooie dag waar Hoogvliet liet zien dat gemoedelijkheid, gezond en plezier heel goed samen kunnen gaan.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks