Vrijwilligers gezocht voor Tour De Rotterdam

 

Zaterdag 3 juli start de Tour de France in Rotterdam en in het kader van de Tourstart organiseren enkele regionale toerclubs, verenigd in Stichting Wielercomitť Toerfietsers Rijnmond, toertochten in de regio.

Als centraal punt van deze toertochten zal het veilingcomplex van The Greenery in Barendrecht fungeren. Op het terrein van The Greenery zal een compleet start/finishdorp worden opgebouwd, waar de duizenden deelnemers kunne vertrekken voor hun toertocht. Tevens zal hier ook de pelotonstocht met 1000 deelnemers en begeleid door politie, reclamewagens en verkeersregelaars om 09.00 uur starten.

Om de verwachte stroom deelnemrs in goede banen naar de parkeerterreinen en The Greenery te verwijzen, is de organisatie op zoek naar vrijwilligers die als verkeersregelaar willen optreden.

Ook voor diverse andere werkzaamheden (o.a. uitgifte startnummers, maken van lunchpakketten) op het terrein van The Greenery is men druk op zoek naar vrijwilligers. Wellicht een goede mogelijkheid voor een vereniging om de clubkas te spekken. Medewerkers ontvangen naast een T-shirt en lunchpakket tevens een financiŽle vergoeding. Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen met Gerrit van Bodegom tel 0181-610444 of mobiel nr. 06-21815326. Informatie over de Tour de Rotterdam vindt u op de website: www. tourderotterdam.nl.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks