Alain Clark in Hoogvliet

 

 

Hij is in Haarlem geboren, woont in Amsterdam en kwam naar Hoogvliet

Alain Clark presenteerde zijn nieuwe singel ‘Love Is Everywhere’ aan het Hoogvlietse publiek. Het had even wat voeten in aarde want optreden op het Winkelcentrum Hoogvliet zelf kon niet meer. Vanwege veiligheid, het zou veel te druk worden op de binnenplaats, werd daarom het optreden uitgevoerd net aan de rand van de Binnenban, op de Middenbaan Noord, ter hoogte van het politiebureau.

Het werd een kort maar spetterend optreden waarbij de echte fans compleet uit hun bol gingen. Maar ook de wat oudere muziekliefhebber was van de partij en zelfs een deel van de Hoogvlietse Steppers’ was aanwezig. Zij staan aan het begin van alweer een prachtige Steptocht voor het goede doel. Joop van der Hor, nestor van Sportzeskamp, was er natuurlijk ook bij en kreeg een handtekening van de zanger. Of Joop ook zijn muziek kan waarderen vertelt het verhaal niet. Na het optreden bleef Alain nog in het Winkelcentrum Hoogvliet om tijdens een signeersessie kennis te maken met zijn vele fans.

Free Record Shop
Met deze optredens willen Free Record Shop en Winkelcentrum Hoogvliet aangeven dat ook zij soul in hun hart hebben en dat ze het publiek uit Hoogvliet en wijde omgeving hier graag van laten genieten.

Tekst: Jan Koopmans

Fotografie: Aad van der Voorn

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks