Opening nieuwe afdeling Maashaven in Siloam

 

Vorige week was er in woonzorgcentrum en verpleeghuis Siloam een grote verhuizing georganiseerd.
De cliŽnten van de verpleegafdeling op de begane grond van het verpleeghuis in de laagbouw gingen naar een volledig gerenoveerde etage van de hoogbouw.
Ook familieleden hielpen fantastisch mee om de kamer gezellig te maken.
De renovatie was noodzakelijk om een verandering in te zetten: het omvormen van

4-bedskamers naar 1- of 2 bedskamers. Het grote voordeel hiervan is dat de cliŽnt meer privacy heeft en een ruimere kamer waar ook wat eigen spullen een plaats kunnen krijgen.
De cliŽnten kunnen ook gebruik maken van een gezellig ingerichte huiskamer en serre, waar aansluitend een mooi balkon is. De ruimten zijn nieuw ingericht met fraai meubilair en stoffering. Dit alles draagt bij aan een beter leefklimaat. Komende maanden wordt de laagbouw verder gerenoveerd.

 

 

<<< terug naar voorpagina

 











Free Web Counters
Cheap Notebooks