Savanna zet Hoogvliet op de kaart

 

Ze is jong, ambitieus maar vooral enorm goed, Savanna Treijtel is een topzangeres in wording

Het was even spannend of het weer mee of tegen zou zitten, maar toch gingen de opnamen voor de videoclip van Savanna gewoon door vorige week dinsdag 4 mei. Gelukkig bleef de regen wat op de achtergrond en kon de hele crew rond Savanna, gewapend met camera’s, er vol voor gaan op de skatebaan achter het Einstein lyceum aan de Middenbaan Zuid. Savanna heeft haar muzikale inspiraties al heel lang, deels met de paplepel ingegoten door haar ouders, want moeder Jolanda componeert en zingt zelf ook. De inmiddels 15- jarige Savanna is al heel haar leven met muziek bezig, zo was ze al eens bij K3 te gast en in 2006 deed ze mee aan een talentenavond van Stichting Hoogvliet Digitaal waar ze samen met haar moeder in de prijzen viel. Van het een kwam het ander en inmiddels staan er diverse prachtige nummers op cd’s.

Videoclip
Vorige week werden er in Hoogvliet opnamen gemaakt voor haar nieuwe videoclip ‘Vlinders’ die de gelijknamige single moet gaan ondersteunen die bij TV Oranje, sterren.nl, Nickelodeon, Nickhits en Kidstop 20 te zien zullen zijn.
Savanna gaat Dinsdag 4 Mei haar eerste videoclip opnemen welke haar nieuwe single Vlinders zal gaan ondersteunen.

De clip zal aangeboden worden bij Sterren.nl, Nickelodeon, Nickhits, Tv Oranje en Kidstop 20! De videoclip werd opgenomen door Paul Lensink TV en Camera producties, een freelance cameraman van vele bekende TV programma's, welke iedereen ongetwijfeld wel eens heeft gezien. Savanna's tegenspeler in de clip is Darragh Zondervan, welke werkzaam is als Savanna's fitnesstrainer bij De korte. De korte heeft ook enkele faciliteiten van hun sportschool deze opnamedag beschikbaar gesteld aan de hele crew. Savanna werd in de clip ondersteund door enkele dansers van Studio-Hellenbrand van Kevin Hellenbrand en Bibi Schouten. Kevin Hellenbrand is bekend als de donkerharige van ChipZ en Bibi Schouten is bekend als de winnares van de wedstrijd mooiste billen van Nederland en stond hiermee op de billboarden van Sloggie.

De opnames vonden de hele dag plaats op de skatebaan achter het Einstein Lyceum. Savanna is dit jaar ook 1 van de Briljantjes van Hoogvliet en zal in haar clip ook ondersteund worden door enkele mede Briljantjes van dit en voorgaande jaren. Zo zullen in de clip enkele Briljantjes van Hoogvliet in actie te zien zijn als skaters en freerunners! Willeke Jongen van de Gemeente Hoogvliet, die het project Briljantjes leid, is erg enthousiast over het gehele gebeuren in ons eigen Hoogvliet. Ook cateringbedrijf Esta Loco draagt Savanna en de Briljantjes een warm hart toe en nam tijdens de opnamedag de lunch van de hele crew voor hun rekening. De visagie van Savanna en de gehele crew werd op de schouders genomen door acteur Gijs van Gelderen, bekend uit de film Spion van Oranje. Hij werd daarbij ondersteund door Anouk Eelman. Bodine de Haan en Ron Wagenmakers van kapsalon Ron Wagenmakers, deed de haarstyling van Savanna en Darragh. Tijdens deze opnamedag maakte ook RTV Rijnmond een portret van Savanna.

Paul Lensink zal na het filmen ook het editten en monteren op zich nemen, hij werd de opnamedag ondersteund door Martin van Leeuwen van Uniekentertainment, welke tevens het management van Savanna in handen heeft.

Talentenavond
Toen Savanna in april 2006 meedeed bij de SHD avond, georganiseerd door Hans Eindhoven, die helaas is overleden en Jan Koopmans, had ze een zware concurrent aan Bianca de Kruijff, die al vele sporen heeft verdiend in de musicalwereld. Toch scoorde ze hoog. Bianca werd eerste, moeder Jolanda tweede en Savanna, met een door haar moeder gecomponeerd nummer respectvolle derde.

Briljant
Met de nieuwe videoclip hoopt Savanna hoge ogen te gaan gooien en meteen als Briljantje van Hoogvliet haar woonplaats nog meer op de kaart te zetten. In de afgelopen jaren heeft Savanna bewezen niet alleen een kanjer van een zangeres te zijn maar ook dat ze over een doorzettingsvermogen beschikt waar menigeen niet aan kan tippen, uiteraard gesteund door haar trotse ouders. Op naar het grote succes! 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks