De kermis is er weer!

 


De inmiddels overbekende Kinder- en Familie Kermis is weer aangeland in Hoogvliet.
Eigenlijk wilde de gemeente dat de kermis zou worden opgezet in de ‘Heerlijkheid’ maar de exploitanten waren van mening dat dat geen goeie keus was. ‘Een kermis hoort tussen de mensen, dus niet buiten een dorps- of stadskern.’ Hiermee ging Jan Burger, mede exploitant en ook bekend van de beroemde oliebollenkraam die al 42 jaar in Hoogvliet staat, aan de slag. Uiteindelijk werd er gekozen voor een mooie plaats nabij metrostation Hoogvliet. De grote parkeerplaats op de hoek Endenhout en Kouwenaardseweg, achter het voormalige Arbo gebouw blijkt een prachtige locatie te zijn. Vanaf vandaag draaien de generatoren op volle toeren om jong en oud te vermaken met een oergezellige ouderwetse kermis en moderne technieken.

Programma
Woensdag 12 mei is de dag van de opening om 14.00 uur. Met een kindershow van de Vrolijke Kabouters zal het plein helemaal in werking gezet worden. Donderdag, vanaf 15.00 uur zal Meet & Greet met Mega Mendy het scepter zwaaien, maar u mag gerust al eerder komen want elke dag begint de kermis om 14.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Vrijdag zal vanaf 19.00 uur Clown Desalles er zijn en met zijn botsauto de kermis op z’n kop zetten. Zaterdag Komt de KB de kermisbeer, deze mascotte moet men gewoon even zien! De zondag is de afsluitdag, daar zal Clown Alberto zijn steentje aan bijdragen.

Er is veel
Heel wat nieuwe attracties en ook smaakvolle kraampjes maken het allemaal leuk. Er zijn ondermeer een familieachtbaan, dwaaltuin, calypso, streetdance, babyflug, draaimolen, minizweef en natuurlijk nog veel meer spelletjes en lekkere snoepgoedjes die je normaal nergens tegenkomt. Mocht u onze krant van vorige week nog hebben, achterop staat een bon waarmee u op deze woensdag 50 cent korting krijgt op alle attracties.


 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks