Helpende handen gezocht voor de SamenLoop voor Hoop Hoogvliet

 

 

 
Vrijwilligers gezocht om in de week vooraf en in het weekend van 5 en 6 juni tijdens het evenement SamenLoop voor Hoop Hoogvliet op het terrein van VV Meeuwenplaat te helpen  bij o.a opbouw van terrein, kaarsenzakken vullen en diverse andere werkzaamheden.

Voor meer informatie:
Sophie de Jong, tel; 0624946404
John Loeff, tel: 0629196675

Eerder bericht over dit onderwerp:

SamenLoop voor Hoop
SamenLoop voor Hoop
zal zijn op 5 en 6 juni. Als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker wandelen teamleden 24 uur afwisselend een parcours rond VV Meeuwenplaat. Teamleden die niet wandelen, kunnen samen met het publiek, genieten van activiteiten, kraampjes en optredens van lokale artiesten. Doel van het evenement is meerledig: vieren van het leven, (ex) kankerpatiŽnten in het zonnetje zetten, herdenken van de overledenen en geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek.
Aan het eind van deze ‘voor’ avond voor het grote gebeuren in juni, kwam het koor onder leiding van Sophie de Jong met een fraai nummer op de proppen, dat de aanwezigen mateloos vermaakte. Ondanks de bevlogen woorden en het mateloze enthousiasme van van der Hor kon de avond nog binnen sluitingstijd smaakvol en muzikaal worden afgesloten met alleen maar tevreden gezichten. Wilt u meer informatie over dit beslist goede project kijk dan eens op het internet bij: www. samenloopvoorhoop.nl/hoogvliet.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks