Vaarwel Erik

 


Inmiddels is de in de regio zeer bekende Erik Trinconi begraven, maar nog lang zal bij velen de herinnering aan deze toch wel markante man blijven bestaan.
Erik Prosper Trinconi, voormalig directeur van de Stichting Welzijn Hoogvliet, was niet alleen administratief met welzijn actief maar men trof hem aan op grote kleine activiteiten. Die ‘rare Belg’, zoals hij vaak liefkozend werd genoemd, trof je overal aan waar beweging was, hij wilde zelf zien waar hij energie in had gestoken. Hij voelde zich nauw betrokken bij het welzijnswerk en ook bij het welzijn van mensen, waar ze ook vandaan kwamen of wat hun sociale achtergrond ook was. Zijn partner, Ria, die beter bekend was onder haar meisjes naam; van der Winkel, zat eveneens bij SWH, en bestierde lange tijd ‘De Zevensprong’. Jaren geleden stapte Erik over naar een nieuwe uitdaging en vertrok als directeur bij de stichting. Hij werd de voorzitter van de Raad van Toezicht van Kinderopvang Hoogvliet, dat is hij gebleven tot aan zijn overlijden.


Erik Trinconi was niet alleen directeur, hij was ook vaak de directe schakel en altijd aanspreekbaar voor iedereen die wat wilde weten, zoals ook de mensen van de diverse media, hij was altijd duidelijk en open in de berichtgevingen rond het SWH gebeuren. Erik is overleden op 17 april en vorige week donderdag 22 april begraven in Spijkenisse. Wij wensen alle nabestaanden heel veer sterkte, zij zullen hem, net als velen, erg missen.
Tekst: Jan Koopmans

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks