Viva La Donna Dag in Pernis

 

Op zaterdag 29 mei van 12.00 tot 18.00 uur (zet het in uw agenda) wordt in het Pernisse Buurthuis, Ring 15 een gratis verwendag georganiseerd voor vrouwen die met kanker of een andere levensbedreigende ziekte te maken hebben of hebben gehad. Het maakt niet uit hoe lang dat geleden is. Andere Pernisse vrouwen met een professionele achtergrond bieden u deze middag een heel scala aan verwenmomenten aan. U moet dan denken aan massages, reiki, kapsters incl. pruiken kappen.

Ook gezichts- voet- en handbehandelingen, ontspanningsoefeningen etc. Er zijn ook twee creatieve workshops en de middag is geheel verzorgd, geheel gratis en verschillende verrassingen zullen het erg gezellig maken. Het is absoluut niet commercieel en krijgt een luchtig karakter waarbij u, in een leuke omgeving, ook met lotgenoten kunt praten en kennismaken.

Zij willen u graag een dagje laten stralen, overwin dus uw schroom en laat u heerlijk verwennen. Inschrijven kunt u van 1 t/m 15 mei via vivapernis@gmail.nl , een mailtje met uw naam is voldoende. U krijgt dan spoedig aanvullende informatie waarna u uw voorkeuren kunt aangeven. Géén e-mail? Bel dan 0634-442623 tussen 17.00 en 20.00 uur. Deze dag wordt georganiseerd met een knipoog naar de Viva La Donna Dag die jaarlijks voor alle vrouwen met kanker wordt georganiseerd. Zie voor het laatste nieuws www. vivaladonna.nl Sponsors voor deze middag zijn tot nu toe o.a de Rabobank Pernis, Buurthuis Pernis, Inkt & Tonershop Vlaardingen, Drogisterij Unique, Podiamed en De Jong Bemiddeling. Wij gaan u helemaal in de watten leggen dus aarzel niet.

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks