Zaalvoetbal uitslagen en een kampioen!

 

 

Alex Computers Kampioen Hoofdklasse A

Er waren zes wedstrijden vorige week vrijdag 9 april, waarvan bij een de ontknoping van de hoofdklasse A een hoofdrol speelde, bij deze wedstrijd zou een kampioen uitkomen. Allereerst was het de beurt voor een aantal andere teams, waarbij een aantal ook de laatste wedstrijd van dit seizoen speelden.

Zo kwamen Eimskip en BZT1 tegenover elkaar te staan en beide teams ook twee wedstrijden moesten vervullen. BZT1 deed goede zaken in beide wedstrijden en pakte de nodige punten voor in de standenlijst. Eimksip verloor van BZT1, echter wedstrijd nummer twee eindigde wel in winst en kon zo alsnog punten meenemen. De Underdogs speelde tegen DC waarvan laatst genoemde de laatste wedstrijd speelde. DC nam de winst mee en de Underdogs komen volgende week nog een laatste keer in actie tijdens dit seizoen voor de competitie. Rapido kwam in de beginfase flink achter te staan tegen de VN Boys maar kwamen zeer goed en aanvallend terug en namen alsnog de winst mee naar huis.

 

Alex Computers de nieuwe Kampioen in hoofdklasse A
Het hoogtepunt van de avond was de wedstrijd Alex Computers tegen de Veira Boys, beide teams, zeer gewaagd aan elkaar en waarbij het team van Veira Boys een aantal spelers een ander gezicht kunnen laten zien als het niet loopt zoals zij het graag hadden willen zien. Verlies kan en mag eigenlijk niet, echter de bal is altijd rond en zo kan dit dan ook anders uitpakken. Met vooraf de standenlijst, waarbij Alex Computers 1 punt meer had en Alex Computers geen verlies kon hebben gezien de standenlijst, gingen beide teams met deze wetenschap de wedstrijd aan. Dat beide teams er zin in hadden was zeer duidelijk, hetpubliek/toeschouwers was dan ook massaal toegestroomd op de tribune en kantine. Alex Computers kreeg direct een aantal mooie kansen, echter de keeper van Veira Boys was zeer scherp en kon de bal nog tegenhouden. Ook Veira Boys speelde zeer aanvallend en hierbij viel dus wel een doelpunt, het publiek wat Veira Boys mee had genomen liet massaal hun steun horen. En nogmaals kon de aanval goed worden uitgespeeld en zo kwam de stand dus op 2-0 voor Veira Boys, dit kon het team van Alex Computers niet laten gebeuren, de titel alsnog weg geven.

De aanvallen gingen dan ook verder op het doel van Veira Boys en de spanning in de zaal liep hoog op, waarbij Alex Computers het langverwachte doelpunt scoorde stand 2-1, hierna kwam de frustratie van enkele spelers van Veira Boys om de hoek en lieten dit ook duidelijk merken maar Alex Computers bleef aanvallend en koel met; of de stand nog in winst om te zetten of een gelijkspel, gezien dit ook voldoende was voor de titel. De nodige gele kaarten moesten er aan te pas komen bij Veira Boys, de onrust was zeer groot. En daar kwam het moment dat zelfs een penalty moest worden gegeven in het voordeel van Alex Computers, koelbloedig werd deze dan ook benut. Met nog enkele speelminuten gingen beide teams verder in de aanval, echter kwam het niet meer tot scoren. Wat een ontlading toen de scheidsrechter afblies en wat feest bij Alex Computers! Eindelijk dan na veel goede en sportieve wedstrijden de titel dik verdiend en gepakt. Veel mensen spraken direct na de wedstrijd hun lof uit voor Alex Computers. Stichting Zaalvoetbal Hoogvliet feliciteert Alex Computers met de dikverdiende titel!

 

De uitslagen van de gespeelde wedstrijden op vrijdag 9 april:

BZT1 – Eimskip; 4-2

Eimskip - Tech Maro; 4-2

BZT1 - MZP Vierambachten; 4-2

Alex Computers - Veira Boys; 2-2

Underdogs – DC; 3-5

Rapido - Veira Boys; 5-4

 

De uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden, vrijdag 16 april zijn: Underdogs –Optifit; 3-3

Young Talents – Securitas; 6-0

VN Boys – Underdogs; 2-9

Securitas - BZT1; 2-6

J.K.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks