Kinderen bedanken Grando Keukens

 

 

Onlangs schonk Grando Keukens Hoogvliet een prachtige keuken aan Speeltuin Meeuwenplaat

Het was al jaren een steeds groter wordend probleem; de keuken in het onderkomen van Speeltuin Meeuwenplaat stond letterlijk op instorten. Maar het budget van deze vereniging was niet toereikend om een nieuwe keuken aan te schaffen. Gelukkig ging de SKVA ( Stichting Kinder Vakantie Activiteiten) zich er mee bemoeien en die ging de ‘boer’ op. SKVA: ‘Daar de deelgemeente geen geld geeft aan de S.v. Meeuwenplaat voor aanschaf van de noodzakelijke goederen, moesten we wel wat verzinnen. Na een vriendelijk verzoek en een korte uitleg van de bedoelingen heeft de eigenaar van Grando Keukens in Hoogvliet Dhr: Jan Blom vrijwel direct ja gezegd tegen het beschikbaar stellen van een geheel en totaal nieuwe complete keuken voor de S.v. Meeuwenplaat. Het is een hoogwaardige industriekwaliteit keuken geworden, waar ze nog jaren mee vooruit kunnen.’

Grando keukens

Eigenaar van Grando keukens Hoogvliet, Dhr. Jan Blom vertelde ons dat hij zeer begaan was met de situatie in Speeltuin Meeuwenplaat en hij had geen moment getwijfeld en een nieuwe keuken toegezegd. Blom: ‘Het was niet meer te doen, die oude keuken voldeed nergens meer aan en kon echt niet meer. Wij beschikken over een enorm assortiment keukens en hebben er met veel plezier een beschikbaar gesteld aan die speeltuin en de kinderen die er gebruik van maken.’ Grando Keukens, die sinds 2005 in Hoogvliet op de Gadering een markante positie inneemt op het gebied van keukens, in de breedste zin van het woord, beschikt over een assortiment dat loopt van een keuken voor het kleine budget tot uitgebreide (hightech) keukens met onbegrensde mogelijkheden. Op een oppervlakte van maar liefst 1600 vierkante meter staan talrijke zeer fraaie en overzichtelijk opgestelde keukens de klant toe te glimmen. De eenvoudige ‘flat’ keuken, de boerenkeuken, de villakeuken, de moderne keuken, de dure keuken, de goedkope keuken, de rijke keuken maar ook de industriekeuken zijn er te vinden. Bij elke keuken kan men uitgebreide informatie en uitleg geven, want de medewerkers zijn op het gebied van keukeninrichting zeer vakbekwaam.

Uniek

De Grando formule is zo uniek omdat zij kwaliteit, vakmanschap en design hand in hand laat gaan met groots voordeel. Dat prijsvoordeel is naast het grootse aanbod van kwaliteitskeukens één van de vele keukenverrassingen die Grando u te bieden heeft. Het assortiment van de keukens is al enorm maar zelfs aan bestaande modellen kan naar wens van alles worden aangepast. Andere handgrepen, deurtjes, tegels en noem maar op, het is mogelijk. Voorbeelden daarvan zijn tastbaar aanwezig in de zaak.Jan Blom is trots op zijn zaak, het is merkbaar dat hij niet alleen maar keukens wil verkopen maar ook graag een klant ziet die tevreden is over het product, het meedenken met de klant behoord daar uiteraard ook bij. Meer info kunt u vinden op het internet: www. grando.nl en wilt u een bezoekje brengen aan Grando Keukens Hoogvliet dan moet u zijn in bedrijvenpark Gadering, aan de Nieuwe Langeweg 41 Hoogvliet, telefoon 010-4904470.

 

Tekst: Jan KoopmansFotografie: Aad van der Voorn
Meer in.. Wekblad Hoogvliet

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks