Snotterfestival in Hoogvliet

 

Beste mensen, zorg voor een flinke voorraad schone zakdoeken, houdt ze bij de hand want binnenkort is het weer zover. Op zondagmiddag 2 mei organiseert het Smartlappenkoor "Tranen met Tuiten" alweer de zesde editie van het Snotterfestival in Hoogvliet.
Een hele middag snotteren maar uit betrouwbare bron is vernomen, dat er toch ook wel gelachen wordt.
U kunt erbij zijn in Partycentrum Flamingo, Lengweg 150 in Hoogvliet.
Het begint om 12.00 uur maar om 11.00 uur is de zaal al open en staat de koffie klaar.
Het puikje van de Nederlandse smartlappenkoren zal laten zien en vooral ook, laten horen wat zij in huis hebben.
De deelnemende koren zijn: Bolnesia uit Ridderkerk, De Marktmakkers uit Wouw, de Gebekte Wijffies uit Gouda, het Oud Gastels Smartlappenkoor uit, hoe kan het ook anders Oud Gastel en natuurlijk Tranen met Tuiten uit Hoogvliet.
De thuisbasis van dit koor is Hoogvliet maar de 50+ leden zijn afkomstig uit de hele regio, waaronder Pernis, Albrandswaard, Spijkenisse en natuurlijk Hoogvliet.
Tranen met Tuiten won vorig jaar de derde prijs op het Nationale Smartlappenfestival in Son & Breugel en onder de andere deelnemers zijn er ook die flink hoog eindigden.
De kaarten gaan weg voor de belachelijk lage prijs van 5 euro en u kunt nu al telefonisch kaarten reserveren bij voorzitter Paul Didelot op nummer 0650-275673.
Er wordt weer heel veel publiek verwacht dus aarzel niet te lang met kaarten bestellen. Het schijnt dat meezingen ook is toegestaan en om al die stembanden soepel te houden is er na de koffie, ook nog wel wat anders verkrijgbaar.
Met al die liedjes over leed en smart wordt het deze keer weer een leuke middag. Natuurlijk zijn er op 2 mei, indien voorradig, nog kaarten aan de zaal verkrijgbaar.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks