Operette en musical in Hoogvliet

 

 

Het slotconcert van het seizoen 2009-2010, op 18 april, gaat iets bijzonders worden. Stond het concert vorig jaar in het teken van de Big Band, dit jaar verwelkomt de stichting koffieconcerten "De Havenstad Operette" onder leiding van Mathieu Smit. Het gezelschap werd in 1958 opgericht en heeft een rijke operette geschiedenis. Alle grote operettes bracht het gezelschap in de afgelopen jaren op de planken.

Op 18 april 2010 gaan de Hoogvlieters genieten van een afwisselend repertoire van operette en musical. Van Strauss en Andrew Lloyd Weber tot de Sound of Music van Rodgers en Hammerstein. Kortom dat belooft weer een prachtig concert te worden op 18-4-2010.

Het seizoen 2009-2010 loopt bijna ten einde. De voorzitter van de stichting koffieconcerten blikt terug op een goed seizoen. Een seizoen met mooie concerten die door de bezoekers goed gewaardeerd werden.

Met concerten van onder andere de Hermandad, Accordeonorkest Harry van Weezel, Zanggroep Shine bood de stichting koffieconcerten Hoogvliet een afwisselend concertaanbod. Een van de hoogtepunten was het nieuwjaarsconcert met het NEVA ensemble. Genieten van prachtige muziek met oliebollen en gluhwein: een experiment in 2008 wordt traditie in 2009 en volgende jaren.

Om het slotconcert een extra feestelijk tintje te geven nodigen wij u, Hoogvlieters, uit om te komen naar onze mooie dorpskerk.

Immers bij een feestelijk programma met bekende operette en musicalmelodieŽn moet de kerk vol zitten.

De deuren van de kerk gaan open om 13.30, komt op tijd want vol is vol.

Als u nog informatie wilt over het concert neem dan contact op met de voorzitter van de Stichting Koffieconcerten Hoogvliet, Ronald van Dijk 0186602644. Als u meer van de Havenstadoperette wilt weten kijk dan op www. havenstadoperette.nl.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks