HOOGVLIET LIVE FESTIVAL powered by Radio Decibel

 

Een nieuwe naam voor festivals die al jaren bekend staan als leuk, gezellig en sfeervol.
Het HOOGVLIET LIVE FESTIVAL powered by Radio Decibel start op zaterdag 17 april.

Muziek, hapjes, sport, kramen en BN’Ners Op zaterdag 17 april is het festival thema “Wannabe”. Wannabe the site-kick van Barend? Radio Decibel is ter plaatse aanwezig om gezellige muziek te draaien en van 13.00 – 15.00 uur kan het publiek (na opgave vooraf) auditie doen om een keer site-kick te worden in het programma OpzienBarend.
Wannabe een smulpaap?
Dat kan bij de proeverij van de verswinkeliers Multi-Vlaai Hoogvliet, Kippie, Groot Slagerij Rijnmond en Meesterbakker Voskamp.
In de tenten voor Etos worden weer heel veel lekkere hapjes uitgedeeld. Wannabe a photographer? Niemand minder dan Edwin Smulders komt naar Hoogvliet om bijzondere en leuke foto’s te maken van het publiek.
Let op: Edwin loopt vanaf 10.00 uur tot ongeveer half twee rond in het winkelcentrum dus zoek hem op. Aarzel niet om aan Edwin vragen te stellen over fotograferen.
Je foto wordt trouwens in de loop van de volgende week geplaatst op winkelcentrum-hoogvliet.nl/gallery. Je kunt hem dan gratis downloaden.
Wannabe an editor bij een modeblad? Kim Querfurth, redactrice bij modeblad Avantgarde komt naar Hoogvliet om te praten over wat haar werk als redactrice inhoudt. Wat zijn de leuke kanten, wat komt er allemaal kijken bij het werk van een redactrice, wat zijn de uitdagingen en wat is echt niet leuk? Maar ook beantwoordt Kim graag prangende mode- en beautyvragen en zij gaat zelfs met het publiek aan de slag met modestijlen en modetinten.
Bezoek dus zeker de mode- en beautycorner!
Wannabe een topturner GV Animo Hoogvliet geeft op het plein voor DA Niggebrugge diverse demonstraties. Kinderen van de springroep laten hun kunsten zien op de tumblingbaan en zij doen spectaculaire trucs op de trampoline en de pegasus (vliegend paard).
Grote wens is dat ook een Nederlandse topturner/topturnster tijdens de demodag aanwezig zal zijn. Zaterdag zal duidelijk zijn of dit ook realiteit wordt. Wannabe a magician Huisentertainer Eric Newman zal het publiek vermaken met goocheltrucs en met ballon creaties. Probeer er achter te komen hoe de truc in elkaar zit!

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks