Uitslagen zaalvoetbal

 


De uitslagen van de op vrijdag 26 maart gespeelde wedstrijden

Tech Maro – Eimskip; 0-8

Rapido - Money Makers; 7-2

Veira Boys – Underdogs; 12-2

MZP Vierambachten – RWAZ; 3-5

Optifit - The Bull Eyes; 1-2

Alex Computers Optifit; 8-4

Er waren vrijdag zes wedstrijden gepland, voor een aantal teams was dat meteen de laatste van het seizoen. Het seizoen ging de laatste fase in maar men gaat nog wel even door, al vallen er door de komende feestdagen hier en daar wat gaten in het rooster.


Eimskip deed wederom goede zaken tegen Tech Maro, laatst genoemde zat totaal niet in het spel en probeerde nog wel terug te komen maar het verlies was al gemaakt. Voor Money Makers was het de laatste wedstrijd van dit seizoen deze wedstrijd tegen Rapido werd voor Money Makers niet goed afgesloten, het team van Rapido pakte dik de winst mee.

Ook Veira Boys speelde goed en aanvallend en zette Underdogs terug op zijn plaats met ook hier dik verlies. Het team van RWAZ speelde ook de laatste wedstrijd en maakte wederom een goede wedstrijd door winst neer te zetten, de spelers zijn steeds beter op elkaar in gespeeld en dit vanuit een potje ‘zomaar voetbal’ na trainen van het korfballen. Een leuk team wat zoals het er nu voor staat volgend seizoen een heel seizoen mee zal voetballen. Voor de Bull Eyes was het ook de afsluiter van het seizoen een pittige wedstrijdje tegen Optifit maar uiteindelijk wel met winst voor de Bull Eyes. Het team van Optifit kon direct na afloop nog een wedstrijd aan de slag, ditmaal tegen het team van Alex Computers die zich nog steeds op de eerste plaats bevind in hoofdklasse A. Alex Computers startte met een lichtelijk paniek voetbal, maar zette uiteindelijk de tegenstander terug op zijn plek en pakte dikke winst mee.

Op 2 april Goede Vrijdag is er geen voetballen, echter op 9 April zijn er weer 6 wedstrijden. Met daarbij de ontknoping van de Hoofdklasse A, wie mag dan de titel mee nemen? Alex Computers speelt tegen Veira Boys voor beiden de laatste wedstrijd en met maar 1 puntje verschil in de standenlijst zullen ze de strijd aangaan. Er wordt die avond veel publiek verwacht, de wedstrijd zal om 21.30 uur van start gaan.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks