Enthousiaste vrijwilligers gezocht

 

 

Woonzorgcentrum en Verpleeghuis Siloam & Westerstein zoeken enthousiaste vrijwilligers

Woonzorgcentrum en Verpleeghuis Siloam & Westerstein zoeken enthousiaste vrijwilligers voor beide locaties. Westerstein is een eigentijds centrum voor kleinschalig wonen voor psychogeriatrische cliŽnten en Siloam is een woonzorgcentrum en een somatisch verpleeghuis. Heeft u interesse om vrijwilligerswerk te gaan doen en vindt u het leuk om uw tijd en aandacht aan onze bewoners te geven, leest u dan verder? Siloam en Westerstein zijn een onderdeel van de Zorggroep Rijnmond. ‘Zorggroep Rijnmond richt zich op (veelal) ouderen die ondersteuning en zorg nodig hebben, zowel thuis als in onze locaties. Siloam en Westerstein bieden verzorging, verpleging en behandeling in alle vormen en stemmen ons aanbod zoveel als mogelijk af op uw vragen en wensen.’

Er worden vrijwilligers gevraagd voor verschillende werkzaamheden, zoals; helpen op de woongroepen in Westerstein waar invulling wordt gegeven aan kleinschalig wonen, "wonen zoals thuis", gastvrouwen voor in het verpleeghuis die zich dienstbaar kunnen opstellen, assisteren bij de verschillende activiteiten bij het opstarten van het verenigingsleven zoals luisteren vanuit de leunstoel (voorleesgroep), klaverjassen, handwerken, bloemschikken, nagelstudio, luisteren naar licht klassieke muziek en / of andere muziek, iemand die de inkoop van de bloemen voor het bloemschikken wil regelen (in bezit van een auto), iemand die de inkoop van de bingoprijzen voor de bingomiddag wil regelen (in bezit van een auto), buddy/maatje zijn van een cliŽnt, ’s avonds koffie schenken in het verzorgingshuis en / of verpleeghuis, assisteren in ’t Winkeltje van Siloam, begeleiden van het eettafelproject, wandelen en / of boodschappen doen met cliŽnten, cliŽnten begeleiden naar het ziekenhuis, cliŽnten begeleiden naar de kerkdiensten volgens rooster die in Siloam en Westerstein georganiseerd worden, vrijwilligers die willen voorlezen uit verschillende documentatie, assisteren bij de afdeling Dagbesteding, waar dagelijks bewoners komen uit het verzorginghuis en waar verschillende activiteiten worden gedaan en fietsers die willen gaan fietsen met de rolstoelfiets.
Denkt u, na het lezen van dit bericht, het lijkt mij leuk om dit te gaan doen, bel dan met Siloam. U kunt bellen met Marijke van Zuilen (CoŲrdinator Activiteiten/ Vrijwilligers) tel.nr.: 010 - 263 03 33 .

Ook voor vragen of om een afspraak te maken kunt u terecht bij Marijke van Zuilen. Woonzorgcentrum en verpleeghuis Siloam en Westerstein zit aan de Kruisnetlaan 410.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks