Zeldzame Vogels en Shantykoor in de Zevensprong

 


Op woensdag 14 april treedt poppentheater Wim Noordegraaf om 14.00 uur op in de Zevensprong. Wim Noordegraaf werd poppenspeler in 1972. Hij was correspondent in Suriname en Ghana voor VARA, VPRO, Radio Rijnmond en de Volkskrant. Maar bovenal is hij altijd poppenspeler geweest en oprichter van de vaste poppenkast op het Binnenwegplein in Rotterdam. Ouders van nu zullen vast wel eens ademloos in hun jeugd naar zijn voorstellingen gekeken hebben. Wim heeft op heel veel plaatsen gespeeld en op 14 april is hij in de Zevensprong.
Met spanning wordt uitgekeken naar de fraai fluitende zeldzame vogel. Deze legt een ei achter het gordijn en laat zich vervolgens wegvoeren door de heks. Een spannende voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. Hoe loopt dit af? Hoe gaat dit verder? Wie kan de spanning aan? (Groot)ouders en kinderen, als u antwoord wilt hebben op deze vragen, dan bent u van harte welkom. De toegang bedraagt 3,50 euro per persoon. De kaarten dienen uiterlijk één dag van te voren opgehaald te worden.

Shantykoor
Op donderdag 22 april treedt het Shantykoor Rotterdam om 15.30 uur op. Op 1 januari 2010 bestond het Shantykoor Rotterdam 15 jaar. Het koor is opgericht in 1995 met als doel het verkondigen en in stand houden van de Shanties, ofwel de liedjes die de zeelui vroeger zongen aan boord tijdens het werk en in de vrije tijd. Het koor straalt tijdens optredens een enorm enthousiasme uit en mag zich daardoor verheugen op een groeiend aantal bewonderaars. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Shanties en wel in verschillende talen. Daarnaast wordt het repertoire aangevuld met een mengeling van bekende melodieën met maritieme teksten of nummers die daaraan zijn gerelateerd. Als u mee wilt neuriën of zingen dan bent u van harte welkom in de Zevensprong. Na afloop van de voorstelling kunt u genieten van een lekkere maaltijd. De toegang bedraagt 10,00 euro per persoon. En dit is inclusief de maaltijd. De kaarten dienen uiterlijk één dag van te voren opgehaald te worden.
LCC de Zevensprong is gelegen aan de Mosoelstraat 20 in Hoogvliet.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks