Groot feest in Hoogvliet

 

 

Het Reaal Straattennis evenement op 24 maart was een heel groot succes! Met prachtig weer en het mooie aantal van 80 kids, was het een zeer geslaagde middag REAAL Straattennis in Hoogvliet. Het tennisspektakel in Rotterdam werd georganiseerd door tennisvereniging LTC Hoogvliet, die zeer aanwezig was om de club goed te promoten.

Na de warming up op muziek, waarin alle instructeurs werden voorgesteld, kregen alle kinderen een gaaf t-shirt van REAAL Straattennis! Dit unieke t-shirt was alleen voor deelnemende kinderen en deze mochten ze ook nog eens houden. Toen alle t-shirts waren aangetrokken konden de kinderen zich uitleven bij de verschillende onderdelen! Vooral het Freestyle tennis was een groot succes. Met grootse fantasie lieten de kinderen de mooiste trucs zien. In Rotterdam meer dan voldoende talent!

Het raadspel ‘Hoeveel tennisballen in het net?’ was natuurlijk even spannend, altijd leuk zo’n spelletje, maar het juiste aantal ballen raden levert leuke prijzen op. Een splinternieuw tennisracket bijvoorbeeld. In het grote net zaten 127 tennisballen. Wie zijn de winnaars? Mariska en Quincy zijn in de prijzen gevallen. Op zondag 28 maart, tijdens het openingstoernooi van LTC Hoogvliet, zijn aan beide kinderen de prijzen overhandigd. Mede vanwege dit grote succes is de fantastische clubactie 2010 van LTC Hoogvliet ook nog eens verlengd. Word lid en krijg gratis tennislessen of een nieuw racket. Kijk op www.ltchoogvliet.nl voor meer informatie.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks