Fantastische avond

Benefietavond SamenLoop voor Hoop Hoogvliet KWF Kankerbestrijding

 


Al meteen na het opengaan, afgelopen zaterdag 27 maart, van de deuren bleek de belangstelling voor de acties van ‘SamenLoop voor Hoop’ groot te zijn. De grote zaal van de Flamingo vulde zich lekker en de stemming steeg naarmate de avond vorderde.

Playback en in het echt
Op deze benefietavond was er veel uit de kast getrokken, er waren veel playback optredens, maar ook echte ‘soundmixers’ die de sterren van de hemel speelden. Natuurlijk werd alles omgeven door professionele artiesten die de avond muzikaal aan elkaar knoopten met hun spetterende optredens. Ook een echte ‘knoper’ was Joop van der Hor, die de taak van presentator op zich had genomen. Natuurlijk was er bij de playback/soundmix show ook een echte jury aanwezig, met scherpe blikken en gespitste oren namen zij alles waar en niets ontging hen. Ambassadeur van de SamenLoop Kees van Pelt, die ook in de jury zat, vertelde dat de kwaliteit hoog was en het erg moeilijk is om daar de beste uit te halen, maar een beetje politicus weet altijd het beste te vinden, dus het kwam goed. Een professionele jury o.l.v. Kees van Pelt bepaalde wie eeuwige roem toekomt en daarmee de bokaal en de titel Bekende Hoogvlieter kreeg.

De vele bekende artiesten, waaronder Lobo en Anja Winter, kregen zo nu en dan ook even rust omdat er een ‘bijna echte’ bingo werd gedraaid. Joop van der Hor zag kans een bingo te ‘draaien’ zonder balletjes, een kunst die alleen echte (ex) politiemannen verstaan. Natuurlijk ging het veel minder om de prijsjes maar meer om de opbrengst voor het goede doel.

SamenLoop voor Hoop
Ten bate van de SamenLoop voor Hoop op 5 en 6 juni vond deze benefietavond plaats op deze zaterdag in partycentrum Flamingo. De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan het 24 uurs evenement SamenLoop voor Hoop Hoogvliet van KWF Kankerbestrijding. Als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker wandelen teamleden 24 uur afwisselend een parcours rond VV Meeuwenplaat. Teamleden die niet wandelen, kunnen samen met het publiek, genieten van activiteiten, kraampjes en optredens van lokale artiesten. Doel van het evenement is meerledig: vieren van het leven, (ex) kankerpatiŽnten in het zonnetje zetten, herdenken van de overledenen en geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek.
Aan het eind van deze ‘voor’ avond voor het grote gebeuren in juni, kwam het koor onder leiding van Sophie de Jong met een fraai nummer op de proppen, dat de aanwezigen mateloos vermaakte. Ondanks de bevlogen woorden en het mateloze enthousiasme van van der Hor kon de avond nog binnen sluitingstijd smaakvol en muzikaal worden afgesloten met alleen maar tevreden gezichten. Wilt u meer informatie over dit beslist goede project kijk dan eens op het internet bij: www. samenloopvoorhoop.nl/hoogvliet.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks