Uitslagen Zaalvoetbal

 


De uitslagen van de op vrijdag 5 maart gespeelde wedstrijden


Money Makers – Underdogs; 2-3

Securitas – RAWZ; 3-7

Eimskip – NHB; 3-5

Alex Computers – DC; 4-1

Rapido - VN Boys; 2-3

Optifit - Veira Boys; 2-4

De eerste wedstrijd was voor de Underdogs tegen de Money Makers, laatst genoemde team draait een half seizoen mee. De Underdogs, met altijd weer verassend spel, ze draaiden in begin van het seizoen niet goed, maar zijn weer helemaal terug en wisten ook deze wedstrijd op winst te zetten.

Het team RWAZ, dat ontstond uit een potje voetbal na trainen van korfbal, ging vrijdag flink in het aanvallend spel en speelden overtuigd en zette de score omhoog, ook haalden ze hun eerste drie punten winst hiermee binnen. Het team van Eimskip zat niet goed in het spel, aanvallend was het wel maar niet alles kon goed worden afgemaakt, het team van NHB wist hiervan dan ook te profiteren en nam zelf de winst mee naar huis.

Alex Computers had voor de wedstrijd maar één taak meegekregen; winst pakken en niks laten liggen, dus nu is het spannend in de standenlijst van hoofdklasse A. Ze speelden aanvallend en dit werd dan ook beloond met wederom 3 punten erbij in de standenlijst.

Het team van VN Boys draaide ook hun wedstrijd goed, ondanks dat Rapido tegengas gaf wisten ze de stand met nipte winst op te schroeven.

De laatste wedstrijd was voor Optifit tegen Veira Boys, de wedstrijd werd met veel belangstelling bekeken gezien de actuele standenlijst. Optifit begon en speelde de wedstrijd formidabel uit tegen Veira Boys. Ze schroefden als eerste de stand omhoog en dit gaf toch enige verwarring bij Veira Boys, dit hadden ze niet verwacht, een pittige tegenstander en dus moest het team van de Veira Boys diep gaan om de score omhoog te zetten. Veel aanvallend werk was te slordig en bovendien had Optifit een keeper die zeer scherp stond en pakte vele aanvallen weg. Wel een kwestie van welk team heeft de langste adem, met hierbij een wissel voor Optifit die niet meer ingezet kon worden en daar tegenover drie wissels van Veira Boys die wel konden worden benut. De langste adem was dan ook voor Veira Boys, ondanks flink tegengas van Optifit.

Een pittige afsluiting van de avond met winst voor Veira Boys.

Ook aankomende vrijdag 12 maart belooft weer een spannende avond te worden, zo staat Veira Boys tegenover de VN Boys, die in het begin van het seizoen de winst tegen Veira Boys neerzette. En er wordt een kampioen bekend in de hoofdklasse B.

J.K.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks