Korenmanifestatie Seniorenkoren

 

 

Op woensdag 21 april wordt in de Heerlijkheid aan de Herikweg te Hoogvliet een korenmiddag georganiseerd waaraan diverse koren uit de regio zullen meewerken. De organisatie is in handen van het Seniorenkoor Westerstein uit Hoogvliet.

Verder werken mee: Seniorenkoor Nieuw Lekkerland - Het Sterrenburgkoor en Stadspolderkoor uit Dordrecht - Ouderenkoor het Havenlicht uit Pernis - Ouderenkoor Euphonia uit Rhoon en Dorpskerkkoor en Westersteinkoor uit Hoogvliet.

Naast een individueel optreden van de koren zullen zij ook samen enkele werken ten gehore brengen zoals het Korenlied 2010 en het Stedelied Rotterdam met aan de piano Riet Dijkhuizen. Deze korenmanifestatie zal worden geopend door de portefeuillehouder Kunst en cultuur Marianne van der Ham. Aanvang: 13.00 uur. Zaal open 12.30 uur. De toegang is gratis. Algehele muzikale leiding Arnold van der Heijde.

Deze korenmiddagen worden de laatste jaren met groot succes in verschillende gemeenten gehouden en dit jaar is Hoogvliet aan de beurt.

Het Westersteinkoor hoopt dat met deze middag weer een nieuwe muzikale traditie in Hoogvliet kan worden gestart. Het Westersteinkoor zal na deze middag ook een naamsverandering ondergaan n.l.

Seniorenkoor Hoogvliet en repeteert iedere woensdagmorgen van 09.30 uur tot 11.30 uur in de Serviceflat de Sluis aan de Cloese nr 9 te Hoogvliet.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks