Gerard Joling komt naar Hoogvliet

 

 

De nationale muziekweken bij Free Record zijn gestart en in het kader hiervan wordt in winkelcentrum Hoogvliet een live concert en signeersessie georganiseerd van niemand minder dan Gerard Joling.


Optreden Gerard Joling

Op zaterdag 10 april aanstaande, om 15.00 uur, zal de populaire zanger een spetterend optreden geven in het Hoogvlietse winkelcentrum. Hij zal onder andere zijn nieuwste single ‘Ik leef mijn droom’ ten gehore brengen. Aansluitend blijft Gerard in het winkelcentrum om ruime aandacht aan zijn fans te besteden. Tijdens een vrije signeersessie kunnen zijn fans van dichtbij kennis maken met deze ster.

Optreden Wesley

Om het feest in winkelcentrum helemaal compleet te maken zal ook Wesley op 10 april aanwezig zijn. De winnaar van Popstars 2010 presenteert zijn nieuwste single ‘Een ongelofelijke droom’ en aansluitend blijft ook hij in het winkelcentrum voor een Meet en Greet.

Free Record Shop

Met deze optredens willen Free Record Shop en winkelcentrum Hoogvliet de nationale vedettes een extra kans bieden om in contact te komen met de echte muziekliefhebbers.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks