Beroemd worden

 

 


Open les op Jeugdtheaterschool Hoogvliet

‘De wereld zou er heel wat mooier uitzien als er wat meer burgemeesters zouden zijn die kunnen toneelspelen, fabrieksdirecteuren die kunnen zingen en agenten die kunnen dansen.’ (Louis Lemaire)

Jeugdtheaterschool Hoogvliet is een school voor leerlingen die het leuk vinden om in hun vrije tijd lessen in spel, dans en zang te volgen. Op maandag 1 maart opent de Jeugdtheaterschool haar deuren en is er een gratis open les voor iedereen tussen de 6 en 26 jaar die wil meedoen aan een spel- en dansles.

Open les Jeugdtheaterschool Hoogvliet

Een open les is een ideale manier om kennis te maken met de docenten en lessen van Jeugdtheaterschool Hoogvliet. De leerlingen kunnen tijdens een spel- en dansles zelf ervaren hoe het voelt om toneel te spelen. Na afloop is er tijd om vragen te stellen.

Datum: maandag 1 maart. Locatie: Einstein Lyceum, Middenbaan-Zuid 71-73 in Hoogvliet. Tijden: 16.30 tot 18.00 uur voor leerlingen van de basisschool, 18.00 tot 19.30 uur voor leerlingen van de middelbare school. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.jeugdtheaterhofplein.nl, of bel naar 010 211 00 50.

Jeugdtheaterschool Hofplein

Jeugdtheaterschool Hoogvliet is een leslocatie van Jeugdtheaterschool Hofplein. Komend theaterseizoen is het 25 jaar geleden dat de Jeugdtheaterschool begon in Rotterdam met slechts 44 leerlingen. Intussen is de Jeugdtheaterschool uitgegroeid tot een school met bijna 4000 leerlingen die op 14 locaties les krijgen. De locaties zijn in Barendrecht, Breda, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Hoogvliet, IJsselmonde, Lansingerland, Nesselande, Papendrecht, Ridderkerk, Roosendaal, Rotterdam, Voorne en een Brede School-activiteit in Capelle aan de IJssel. Op alle leslocaties van Jeugdtheaterschool Hofplein leren kinderen en jongeren tussen de 6 en 26 jaar acteren, dansen en zingen in hun vrije tijd. Naast de lessen staat iedereen aan het einde van hun leerjaar in ieder geval één keer op het podium.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks