Uitslagen zaalvoetbal

 

 

De uitslagen van de op vrijdag 26 februari gespeelde wedstrijden

Spijkerboys      - MZP Vierambachten; 4-3

DC                   - VN Boys; 2-4

Young Talents - MZP Vierambachten; 2-0

DC                   - Veira Boys; 0-6

BZT1               - Tech Maro; 8-1

Veira Boys      - The Bull Eyes; 8-0

Een drietal teams mochten met twee wedstrijden aan de bak, dit doordat een aantal teams wel eens geruild hadden en gezien de competitie toch aan zijn einde begonnen is, zullen een aantal dus een inhaal moeten maken. Maar met een wedstrijd rust er tussen is dit geen probleem.

Als eerste ging het team van MZP Vierambachten de strijd aan met de Spijkerboys. Het normaal goed draaiende team van MZP heeft dit seizoen toch al wel behoorlijk wat punten laten liggen. Zo ook dit keer bij de beide wedstrijden eerste tegenstander was het jonge team van Spijkerboys, wat steeds beter gaat draaien en dus ook tegen MZP het aanvallende werk goed wist af te maken, een behoorlijk pittig wedstrijdje. Ook de tweede wedstrijd van MZP werd verlies tegen het nog steeds onverslagen Young Talents. Het team van DC, spelend in de hoofdklasse A, ging ook voor twee wedstrijden, een flinke tegenvaller werd dit overigens voor het gehele team. Wat normaal gesproken een aanvallend spel van DC resultaat opleverde, moesten ze vrijdagavond tot tweemaal toe verlies draaien. In de eerste wedstrijd werden ze op hun plek gezet door het goeddraaiende team van VN Boys. In wedstrijd twee werden ze op hun nummer gezet door Veira Boys.

Het team van Veira Boys ging ook tweemaal aan de bak, na eerst DC flink te hebben aangepakt met een winst van 6-0, liep ook wedstrijd twee tegen Bull Eyes uit op flinke winst en pakte ook Veira Boys 8 doelpunten mee. En in totaal 6 punten mee in de standenlijst, die werd zo nog eens flink opgeschroefd door ook nog eens het doelsaldo flink omhoog te gooien. Veira Boys in de achtervolging op de nummer 1, Alex Computers in de Hoofdklasse A. Ook BZT1 deed goede zaken tegen Tech Maro, dit jonge team wat het eerste seizoen draait, en dat bij SZH nog echt aftastend en lerend is, kreeg vanavond wederom een nederlaag te verwerken, ditmaal tegen BZT1 met een winst van 8-1 voor BZT1.
Ook op 5 maart aanstaande is SZH weer met 6 wedstrijden aanwezig in de Sporthal Hoogvliet.
J.K.

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks