Zaalvoetbaluitslagen
De uitslagen van de vrijdag 22 januari gespeelde wedstrijden.


Tech Maro – Spijkerboys; 0-3
DC - Money Makers; 0-5
Securitas – Eimskip; 0-1
MZP Vierambachten – NHB; 1-4
The Bull Eyes –Rapido; 4-2
Alex Computers – Underdogs; 3-3


Na de winst vorige week van Tech Maro moesten ze vrijdagvond tegen de Spijkerboys, ook een team wat bestaat uit jonge spelers, alleen een verschil tussen de beiden teams is dat het laatstgenoemde team voor het derde seizoen meedraait bij SZH en die duidelijk meer op elkaar zijn ingespeeld, ondanks dat Tech Maro wel aanvallend speelde hadden ze weinig antwoord op het goede aanvallende spel van de Spijkerboys, die wel de aanval wist af te ronden tot een score. De drie punten voor de standenlijst ging dan ook verdiend naar de Spijkerboys toe.

Het team van Eimskip speelde tegen Securitas. Het team van Eimskip, wat in de beginfase nog wat opstartproblemen ondervond, is duidelijk terug in zijn spel en zette dan ook de aanval goed in, dit gaf als resultaat wederom een bijtelling in de standenlijst met drie punten.

Het team van NHB speelde tegen MZP Vierambachten, laatste genoemde team is duidelijk niet in het spel en dit geeft een verlies van punten in de standenlijst. NHB daartegenover wel goed aanvallend werk en ook de acties weten af te maken tot score.

The Bull Eyes beleven een goede wedstrijd en weet het team van Rapido te passeren, dit geeft als resultaat ook voor de The Bull Eyes drie punten in de standenlijst erbij.

De laatste wedstrijd was voor Alex Computers tegen de Underdogs, met recht noemen ze zich zelf de Underdogs, in de beginfase waren ze er dan nog helemaal bij maar komen terug en weten het team van Alex Computers op hun plaats te zetten. Alex Computers die nog onverslagen was tot vrijdagavond had de taak om wederom de drie punten mee te nemen, maar helaas benutten ze deze opdracht niet en moesten genoegen nemen met een gelijkspel tegen de Underdogs. Een teleurstellend resultaat voor Alex Computers die dus een punt bijgeschreven krijgt in de standenlijst. Ze staan momenteel nog op de eerste plaats maar komt de spanning er wel bij terug en wacht hun nog een zwarte taak om de resterende wedstrijden wel in winst om te zetten. Ook op 29 januari weer in de Sporthal met wederom zes wedstrijden voor de competitie.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks