Einstein op de bres voor Ha´ti

 

 


Leerlingen en personeel Einstein Lyceum helpen Ha´ti

De leerlingenraad van het Einstein Lyceum heeft donderdag 21 januari geld ingezameld voor de slachtoffers van de aardbeving in Ha´ti. Voorzitter Aydan Atalik heeft daarvoor met Ferik Amin, Vanusha Gangadin en Shurryvien Dossett contact opgenomen met de rector van de school de heer Louis Jongejans en de plaatvervangend rector de heer Lammers.

Aydan: ‘Ferik kwam op het idee in een gesprek dat we als leerlingenraad voerden en toen hebben we met meneer Jongejans en meneer Lammers van de directie afspraken gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen van de school laten zien dat we met de mensen in Ha´ti meeleven. Als we allemaal wat geld bijdragen dan kunnen we daar veel mensen mee helpen. Alle kleine beetjes helpen tenslotte.

Het is wel een hele organisatie geweest om afgelopen woensdag alle leerlingen over de actie een brief mee te geven die we samen met de directie hebben gemaakt. Op de actiedag zelf zijn we op twee locaties alle klassen afgeweest en hebben we alle personeelsleden om een bijdrage gevraagd.’
Het eindresultaat mag er zijn. Er werd 1032,00 euro opgehaald en dat is op zo’n korte termijn niet niks. Het geld is door de school inmiddels overgemaakt naar giro 555.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks