Zaalvoetbal
Tech Maro flink in de winst

 

 

Tech Maro - RWAZ

Vanavond moesten de twee teams die beiden nog geen punten wisten te behalen, in de standenlijst tegen elkaar.

Het team van Tech Maro wat meer wedstrijden gespeeld heeft tegen RWAZ, het team wat gevormd is door na de training bij korfbal een potje te gaan voetballen. Dit potje voetballen was zo aantrekkelijk voor de spelers dat ze zich voegden bij de zaalvoetbal van SZH in november, toen de competitie al twee maanden aan de gang was. Beide teams bestaan uit vrij jonge spelers en dus voor hen lag er de taak om te scoren maar vooral te winnen. RWAZ had deze avond ook nog het team niet geheel compleet, maar dat hield ze niet tegen, met veel aanvallend werk en actie gingen beiden volluit in het spel, dit leverde dan ook de nodige en goed afgemaakte acties af in het doel. Tech Maro kwam met veel aanvallend spel in de beginfase van de wedstrijd niet goed uit en kon de aanval in eerste instantie niet afmaken tot een score in het doel.

Daar tegen over het team van RWAZ, wat zeer verrassend scoorde en zette de stand dus ook op voorsprong; 1-0. Dit liet Tech Maro niet over zich heen komen en ze bleven aanvallend spelen dat uiteindelijk beloonde in resultaat. De stand werd gelijk. Na dit doelpunt waren de spelers van Tech Maro weer bij hun doel en dat was het winnen van de wedstrijd tegen de jongste nieuwkomer bij SZH. Ondanks dat RWAZ aanvallend werk bleef spelen kwam het bij dit team niet meer tot een score, echter bij Tech Maro lukte dit wel, onder andere doordat de verdediging van RWAZ niet optimaal hun werk doet bij aanvallend werk van een tegenstander. Een overwinning voor Tech Maro van 4-1 werd de eindstand, voor beiden teams een zeer sportief potje voetbal. De toeschouwers genoten van een zeer aantrekkelijke wedstrijd en lieten dat ook duidelijk horen toen Tech Maro de stand omhoog bracht.

Beide teams een dikke pluim voor hun aanvallende werk en sportiviteit, voor Tech Maro eindelijk de punten in de standenlijst waar ze zo naar streefden. En voor RWAZ was het een wedstrijd waarin ze lieten zien dat aanvallend werk ook zijn resultaat kan opleveren, ondanks hun verlies gingen zij met een goed gevoel naar de kleedkamer.

Ook volgende week 22 januari zijn er weer 6 competitiewedstrijden.

De uitslagen van de wedstrijden afgelopen vrijdag

Rapido – Underdogs; 4-6

Tech Maro – RWAZ; 4-1

NHB – Spijkerboys; 6-1

Veira Boys – Optifit; 4-1
DC - VN Boys; 3-3

Young Talents - BZT1; 9-4

 


 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks