Getuigenoproep noodlottig ongeval Botlekbrug

 

 


Een auto te water bij de Botlekbrug, met deze melding gingen hulpverleners met de meeste spoed naar het ongeval.
Hoewel meteen een duikploeg werd ingezet en ook de havendienst alles op alles zette kon men het voortuig niet snel lokaliseren en de inzittende er uit halen. Pas uren later werd het voortuig uit het water getakeld en het overleden slachtoffer geborgen. De politie zoekt naar getuigen van dit trieste ongeval en doet een dringende oproep.

De politie wil graag in contact komen met getuigen van een noodlottig ongeval op de Botlekbrug. Hierbij kwam zondagochtend 10 januari een 29-jarige vrouw uit Zoetermeer om het leven. De Zeehavenpolitie en de Verkeerspolitie zijn een onderzoek gestart naar de exacte oorzaak, waarbij wordt uitgegaan van een ongeval.

Uit dit onderzoek is gebleken dat een andere automobilist de 29-jarige vrouw mogelijk kort voor het ongeval, rond drie uur, is gepasseerd.

De politie wil graag in contact komen met deze automobilist en mogelijke inzittenden om een zo duidelijk mogelijk beeld van dit ongeval te krijgen.

Maar ook andere getuigen van het ongeval worden verzocht contact op te nemen met de Zeehavenpolitie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, op telefoonnummer 0800-7000.


Foto: Aad van der Voorn

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks