Zaalvoetbal

 

 

Uitslagen van de op vrijdag 8 januari gespeelde zaalvoetbalwedstrijden.

Securiras - BZT1; 0-5

DC - Veira Boys; 0-7

VN Boys - Money Makers; 6-3

Young Talents - MZP Vierambachten; 4-1

RWAZ – Eimskip; 0-13

Alex Computers - The Bull Eyes; 13-0

Na de feestdagen allemaal te zijn doorgekomen was het de beurt aan 12 teams om de competitiewedstrijden weer op te starten.

In de eerste twee wedstrijden deden het team van BZT1 en Veira boys goede zaken in de herstart, ze speelden beiden overtuigend genoeg en gingen dan ook met de winst naar huis toe. Belangrijk voor de puntentelling in de standenlijst die na het bekerprogamma van de laatste periode ook weer opgeschroefd dient te worden.
Ook het team van VN Boys kwam goed uit de bus tegen wederom een nieuwkomer, Money Makers, die een halve competitie meedraait en vanavond zijn eerste wedstrijd speelde. Het team van Young Talents, wat momenteel nog onverslagen de eerste positie inneemt in de hoofdklasse B, deed ook vanavond hier weer een schepje bovenop en nam wederom de winst mee naar huis.
Eimskip, die in de beginfase veel opstartproblemen ondervond maar na enkele wedstrijden zich herstelde, deed ook vanavond goede zaken en zette overtuigend de winst neer tegen RWAZ die zich voor de winterstop nog aansloot in de Hoofdklasse B. Alex Computers speelde tegen The Bull Eyes een overtuigend spelletje, ondanks wat blessureleed in het team, speelden ze de wedstrijd aanvallend uit en schroefden het doelsaldo flink omhoog.
Op 15 januari zullen er wederom competitiewedstrijden zijn.

J.K.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks