Vrouw verongelukt bij Botlekbrug

 


De Zeehavenpolitie en de Verkeerspolitie zijn een onderzoek gestart naar een noodlottig ongeval op de Botlekbrug waarbij zondag in de vroege ochtenduren een vrouw om het leven is gekomen.

Rond half drie meldde de brugwachter dat een auto door de slagbomen van de openstaande Botlekbrug was gereden. Het voertuig belandde in het water, waarop direct door verschillende hulpdiensten een grote reddingsoperatie op touw werd gezet. Hierbij werden de auto en mogelijke slachtoffers niet aangetroffen.

Een sonarboot van Rijkswaterstraat lokaliseerde de personenauto rond acht uur zondagochtend. Vervolgens werden duikers van een bergingsbedrijf ingezet die de auto met het levenloze lichaam van de bestuurster aantroffen. Rond elf uur werd de auto het water uitgetakeld en het slachtoffer geborgen.

De Zeehavenpolitie en de Verkeerspolitie van de politie Rotterdam-Rijnmond stellen een nader onderzoek in naar de exacte oorzaak van dit noodlottige ongeval.

De politie heeft geen aanwijzingen om aan te nemen dat er meer mensen in de auto hebben gezeten.

Na het ongeval is het weg verkeer tot 5 uur zondagochtend in beide richtingen gestremd geweest en ter plaatse omgeleid. Het scheepvaartverkeer heeft een aantal uur stilgelegen en is weer op gang komen.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks